Cine stie (cum sa faca)… departe ajunge – Alin Gutu este noul director interimar al APDF Giurgiu

alin-gutuDespre Alin Gutu, numai de bine… A fost lider al tinerilor pesedisti o lunga perioada de timp… Apoi s-a gandit ca ii face mai bine liberalismul si a sarit gardul la PNL. N-a fost sa fie cu noroc. El vorbea limba pesedista, iar liberalii aveau un alt limbaj – dialectul penelist.
Astfel, dupa alti cativa ani, divortul a fost inevitabil… Nu din vina ambelor parti ci pentru nepotrivire de caracter. Si de ce aveau nevoie Niculae Badalau si Marian Mina in organizatia social democrata? De caractere! De alti lupi tineri…
Dupa un an in care a stat “in probe” la PSD, Alin Gutu a urcat pe trambulina, si-a luat avant si ţop, pe locul unu la APDF. In locul altui lup tanar, care este in control judiciar pentru abuz in serviciu.
Nu ne asteptam ca Dunarea sa curga in amonte, asa cum nu ne asteptam ca APDF sa isi mai revina vreodata din groapa in care se adanceste de cativa ani… Directorii vin si pleaca, insa noi ii dorim lui Alin Gutu sa infrunte sistemul si sa redreseze societatea.

2 comentarii

  1. pai asa il vrea badalau si mina: epilat si pensat,competentele profesionale nu prea conteaza…ca sa ajungi director trebuie in primul rand sa calci pe cadavre si sa stii ce dosuri sa pupi

  2. Degeaba sunteti rautacios !!! Pt mine ,ca femeie ,este exact prototipul ideal de manager la o companie …institutie de stat…sau subordonata…pantaloni mulati…chiloti minusculi…camasa mulata….lac pe unghii…epilat….(si pe piept)…pensat-obligatoriu-..gelat…adica file de tun !! In viitorul apropiat….. prea Crudut pt Codruta !!!

Comentariile sunt inchise