Publicat : mie, mart. 4th, 2015

“Ciocoiul” la mititica, parlamentarii la… PMP

ppddDescalecatorul Partidului Poporului – Dan Diaconescu, cel care-i ardea pe rug pe “ciocoii” din politica romaneasca, a fost bagat astazi la mititica. Cinci ani si jumatate pentru santaj… Un deputat PPDD (singurul ramas in partidul fara ciocoi) a avut o iesire cel putin bizara, spunand ca, citam, “Dumnezeu lucreaza…”.

Nu il regretam pe DD, asa cum nu ne pasa nici de Elena Udrea si toata reteaua mafiota care a spoliat tara timp de ani de zile, atata vreme cat nimeni nu zice nimic de … recuperarea prejudiciului. La DD e cu schepsis… Prejudiciul este acela de spalare pe creier prin intermediul oteveului, iar neuronii sunt mai greu de recuperat.

Surse din Parlament au dat ca sigura migrarea deputatilor sau fostilor deputati PPDD, care s-au inscris in PND (Partidul National Democrat), catre PMP.

Cu siguranta astia nu au toate tiglele pe casa. Cum sa pleci de la un partid nou infiintat, fara pata si fara de prihana, intr-un partid care are pe cap toate belelele lumii…

Adica pleci de la partidul anticiocoi, chiar la ciocoi in batatura si te autodenumesti a fi “Grupul Democrat Popular”…

Si pentru ca tot a venit vorba de PPDD… Cine il da jos pe DD de pe sediul de pe pietonala? Nu de alta, dar sa nu fie cladirea confundata de fanii lui DD, care scriau biletele cu dorinte, cu bulaul de la Rahova. Si sa arunce cineva cu chiftele spre Danut…

Despre autor

-

Afisat: 1 Comentariu
Spune-ti parerea
  1. NICI CU VECINII DIN FATA,CUM PRIVESTI SPRE PARCUL ALEI, NU NE ESTE RUSINE…O SA LE VINA SI LOR RANDUL.OUALE SI TOMATELE SUNT PREGATITE !UITE ASA,SE DUC PE RAND LA CIMITIR, SI PARTIDELE ASTEA…PRINCIPIUL DOMINOULUI E IN TOI.CUM O INCHIDE BUNICUTA OCHII,GATA…SE DESTRAMA SI SANDRAMAUA LOR ! NIMIC NU E VESNIC.TOTUL ARE UN INCEPUT SI UN SFARSIT.