Publicat : mie, nov. 18th, 2015

Clanul (lui) carpaci

downloadSa dea Cel de sus sa fie bine (sa nu fie rau) si fac referire la experimentul de resetare a clasei politice pe care l-a instrumentat presedintele Iohannis zilele acestea. Orice om cu cel putin un neuron in cutia craniana isi poate da seama ca experimentul a dat gres. Ca Guvernul „de tehnocrati” este facut pe genunchi si ca orice alt guvern, chiar facut si de Basescu la Ciresica, ar fi avut mai multa consistenta. Ceea ce am vazut cu totii zilele trecute a fost o carpeala facuta de niste… carpaci. Am vazut un premier desemnat care a avut la dispozitie cateva ore sa adune niste insi care sa reprezinte Romania, si care a pus botul la recomandarile carpaciului sef – Iohannis si ale calfelor acestuia din marele si eroicul PNL. Premier care s-a dovedit a fi si el un carpaci, din moment ce nu a cerut mai mult timp pentru analiza si dezbatere, ci a executat intocmai si la timp ordinele carpaciului sef. Doar pentru ca acesta sa isi sarbatoreasca „anul” de presedintie cu un guvern al lui.

Ce a iesit vedem cu totii – si probabil ca vom mai vedea gafe monumentale si balbe de proportii. Sa ne fereasca Dumnezeu… de fapte. Acum totul este istorie recenta. Trista si nedemna pentru romani. Guvernul construit de carpaci nu poate sa poarte alt nume decat acela de… guvern de carpaci. Sa speram ca nu ajunge… clan.

Despre autor

-

Afisat: 1 Comentariu
Spune-ti parerea
  1. kiki spune:

    Daca sunt asa cum spuneti ,care a fost motivul parlamentarilor in ceea ce priveste acordarea votului de incredere de la un nr.atat de mare de parlamentari?