Publicat : vin, feb. 27th, 2015

Clubul Elevilor Liberali organizeaza “Memorialul Ion Banu”

a. chiranClubul Elevilor Liberali (CEL) Giurgiu organizeaza  sambata, 28 februarie a.c., cea de a II-a editie a Cupei CEL la atletism “Memorial Ion Banu’”.

De la ora 9,00, la Sala de Atletism din Complexului Sportiv “Marin Anastasovici”, incepe inscrierea in competitie a echipelor liceelor din municipiu, concurentii avand la dispozitie o ora pentru incalzire.

Echipele sunt formate din cate opt baieti şi patru fete, care se vor intrece la doua probe: 60 m plat şi saritura in lungime, cu bataie libera. Primul start este programat la ora 10,00.

“Toti concurentii vor primi diplome de participare, iar primii clasati la fiecare proba vor fi rasplatiti cu medalii şi cupe. Dar dincolo de trofee şi de spiritul competitional, ceea ce ne dorim de fapt este sa ii atragem pe colegii noştri spre sport, şi nu neaparat spre cel de performanta, ci spre practicarea sportului in timpul liber, ca mijloc de destindere, de dezvoltare armonioasa şi de mentinere a unei stari fizice bune”, a precizat Adrian Chiran, preşedintele C.E.L. Giurgiu.

Despre autor

-