Publicat : joi, mart. 24th, 2016

Conferinta de presa cu surprize. Facem pariu?

surprizeConferinta anuntata de Norut Stanisteanu pentru vineri, 24 martie 2016 va fi una cu surprize. Avem curajul sa punem pariu ca nu va fi prezenta zana Andreea Marin, dar tinem pariul ca Stanisteanu nu isi va anunta candidatura de la Miscarea Populara, PUR sau orice alt partid prescurtat la trei litere mari de tipar care sa nu includa un “L” de la liberalism.
Informatiile primite (de la informatori profesionisti) ne-au confirmat faptul ca barfele citadine pe marginea “subiectului” Norut Stanisteanu sunt departe de a avea vreun suport real. Ceea ce inseamna ca pariul nostru sta in picioare – Norut Stanisteanu isi va anunta candidatura la Primaria Giurgiu, va avea alaturi cel putin doi fosti liberali (Corneliu Minca si Constantin Preda), iar alaturi de ei nu va sta zana surprizelor ci un personaj politic… surprinzator.
Asadar, vineri se va lansa o noua candidatura pentru Primaria Giurgiu. Vom avea si un nou partid pe esichierul politic local? Surpriza! Ramane de vazut!

Despre autor

-

Afisat: 3 Comentarii
Spune-ti parerea
 1. ioana popescu spune:

  Litera L -liberalism- va fi mai mult decat binevenita si apreciata. Ideea e sa nu fie o ALTA dezamagire….dupa ALDE…care la Giurgiu a devenit cimitirul elefantilor politici….mai lipseste…deocamdata Iliescu…

 2. Membru PNL spune:

  DACA ACEASTA SURPRIZA VA FI UNA PLACUTA ATUNCI ESTE BINE VENITA.
  ORICUM DL. STANISTEANU POATE FI UN PRIMAR FOARTE BUN PTR MUN. GIURGIU

  • Daniel Voicu spune:

   Fără îndoială, va cel mai bun candidat înscris până acum. A nu se uita că a lucrat foarte mult cu L. Iliescu, ceea ce dă garanţia unui bun gospodar. Giurgiu chiar are nevoie de un astfel de edil.