Conferinta judeteana a PSD Giurgiu, contestata si boicotata

Motto: “Sa facem ca sa fie bine, sa nu fie rau”, “Ai n-ai mingea, tragi la poarta” – din folclorul fotbalistic
Parlamentarii si primarii care au contestat modul nestatutar in care a fost pregatita Conferinta judeteana a PSD Giurgiu, asteapta in acest moment “judecata” de la Centru, acolo unde a ajuns contestatia lor.
Deputatii Razvan Cuc si Andrei Alexandru au acuzat “comportamentul dictatorial” al lui Niculae Badalau si “incalcarea grosolana” a Statutului PSD.
Primarul municipiului, Nicolae Barbu l-a acuzat pe Badalau ca n-a respectat Statutul si nu i-a lasat ragazul sa faca alegerile la municipiu si sa desemneze delegatii la Conferinta judeteana, asa cum scrie in cartea de capatai a social democratilor. Rezolutia Conferintei municipale a ajuns si ea la sediul central al PSD.
Cei doi deputati, dar si primarul municipiului au lasat sa se inteleaga ca, daca Statutul a fost calcat in picioare, ei nu se mai regasesc in acest partid.
Si, evident, vor cauta solutii. In alta parte…
Alti doi primari din judet, din bazine electorale deloc de neglijat, au absentat de la Conferinta judeteana. Este vorba de Constantin Carapanceanu, primarul de la Ghimpati si Mihai Dobre, primarul orasului Mihailesti.
Pentru niciunul dintre cei cinci, se pare ca nu mai este cale de intoarcere. Ori alba, ori neagra.
Insa, totul depinde de ceea ce se intampla la Centru.
Daca Liviu Dragnea pierde presedintia partidului, in PSD Giurgiu vor incepe vendetele – schimbare de lider la organizatia municipala, schimbari in comisiile parlamentare, dar si plecari ale demnitarilor catre alte grupuri.
Contestatia depusa la Centru va avea o rezolutie doar daca Dragnea ramane neclintit. In aceasta situatie… mai vorbim.

Ion Diaconescu

Un comentariu

  1. Faza e ca la Giurgiu,toti se dau dupa cum bate vantul.toti copiii lui Barbu,pusi in functii de conducere,sunt acum cu Badalau.astia nu urmeaza o doctrina sau un crez politic,ci se uita dupa ciolan.nu conteaza mana care te-a hranit,sau cine ti-a dat functie.chiar si joi,la poza de final,vedeam toti copiii lui Barbu,cum se gudurau pe langa Badalau,toti traseistii de pe ruta Psd-Pnl-Psd pozau acum in mari sustinatori.caractere mici,oameni de nimic.slugile banului.

Comentariile sunt inchise