Publicat : mar, iul. 21st, 2015

Conferinta Judeteana PSD Giurgiu – Niculae Badalau reconfirmat presedinte

bada 1In ciuda caniculei, aproape 300 de delegati din toate localitatile judetului au participat pe 20 iulie la Conferinta Judeteana a PSD Giurgiu, in sala mare a Ateneului Balanescu. In unanimitate, acestia l-au reconfirmat in functia de presedinte al organizatiei pe senatorul Niculae Badalau si l-au ales in functia de presedinte executiv pe primarul municipiului, Nicolae Barbu. Secretar executiv a fost ales Razvan Cuc, iar din cei prezenti au fost propusi si alesi 25 de vicepresedinti si un trezorier. A mai fost ales un comitet executiv format din 74 de membri si consiliul organizatoric, format din 149 de membri.

bada 2La conferinta judeteana a PSD Giurgiu au participat, in calitate de invitati, Andrei Dolineaschi – secretar general al PSD, Mihai Sturzu – lider al tineretului social-democrat, si secretarul general adjunct – Codrin Stefanescu.

Asa cum era de asteptat, organizatia PSD Giurgiu a adoptat o rezolutie prin care, pentru functia de presedinte al partidului este sustinut Liviu Dragnea, rezolutie care a fost prezentata de Niculae Badalau:

 

bada 3 „Organizatia Judeteana a PSD Giurgiu a aprobat astazi, 20.07.2015 , in cadrul Conferinţei sale judeţene urmatoarea

Rezolutie de sustinere a candidaturii domnului Liviu Dragnea la preşedinţia interimara a PSD:

„Organizaţia Judeţeana Giurgiu a Partidului Social Democrat a luat act cu surprindere de decizia de demisie a preşedintelui PSD, Victor Ponta şi işi exprima susţinerea domniei sale atât din punct de vedere politic cât si moral. Totodata, guvernarea Ponta reprezinta un proiect de suflet al PSD si Organizatia Judeteana PSD Giurgiu isi reitereaza prin prezenta sprijinul pentru premierul Victor Ponta şi pentru Guvernul condus de acesta.

In acelasi timp, Organizaţia Judeţeana Giurgiu a Partidului Social Democrat considera ca PSD are nevoie in aceste momente de stabilitate si forta politica, motiv pentru care ii solicita domnului Liviu Dragnea sa examineze atent o propunere  serioasa de candidatura la preşedinţia interimara a PSD. Avem convingerea ca domnul Liviu Dragnea este leaderul si coordonatorul de care are nevoie PSD acum.

Consideram ca doamna Rovana PLUMB, preşedinte al Consiliului Naţional este un om de valoare al P.S.D. şi o felicitam pe aceasta pentru implicarea şi unitatea pe care le ofera partidului in aceste momente. Suntem convinşi ca doamna preşedinte al Consiliului Naţional al PSD va continua munca politica cu acelaşi succes sub preşedinţia domnului Liviu Dragnea , insa  domnul LIVIU DRAGNEA este garantul  pentru performanţa, unitatea şi  forţa Partidului Social Democrat , motiv pentru care il susţinem pentru funcţia de preşedinte interimar al Partidului Social Democrat.

PREŞEDINTE,

Niculae BADALAU”.

Despre autor

-

Afisat: 4 Comentarii
Spune-ti parerea
 1. Adrian CHIRAN spune:

  Draga Mihnea, oare pana in primavara lui 2012 nu erai sef la PSD Bolintin Deal ? Oare ,pana atunci, nu te intelegeai fff bine cu actualul sef al PSD Giurgiu ?Oare dupa intalnirea de la Ulmi ,cand ai venit cu motocicleta, nu te intelegeai fff bine cu V Mustatea ? Oare din primavara acestui an nu te-ntelegi fff bine cu D Beianu ? Cam multi de oare ! Ha ha ha !!!

  • psd=hotie spune:

   nenea,dar matale din ce barca ai debarcat inainte de alde??cand injurai pe badalau si barcu ai uitat?barna din ochi nu o vedem?ipocrizia caracterizeaza pupatorii moastelor comuniste.vedem dupa 2016 cand o sa va intoarceti cu coada intre picioare la partidul care va ajutat sa ajungeti mari

 2. Mihnea Boerescu spune:

  Badalau recofirmat ? Nu se poate ! Seriooos ? Vai ce surpriza .Credeam ca va iesi infrant din confruntare.Cu el insusi….hahaha