Publicat : lun, aug. 8th, 2016

Consilierii municipali PNL… programati la consultatii?

mina fotoNumai si numai pentru faptul ca sistemul de sanatate este subred si putred, doar pentru acest motiv, suntem siguri, consilierii municipali liberali isi dau intalniri de lucru la Colegiul Medicilor. Este o informatie neverificata de noi, insa a fost spusa de presedintele CJ, Marian Mina, in cadrul unei emisiuni la Open-TV. Si cum sa nu-i dam crezare unui oficial care are in ograda proprie si Spitalul Judetean?
“La Spitalul Judetean se intampla foarte multe lucruri ciudate. Am aflat zilele trecute ca ultima sedinta a consilierilor municipali PNL s-a tinut la Colegiul Medicilor. Nu mi se pare normal. Nu cred ca la Spitalul Judetean este normal sa fie gazduite sedinte de partid. Nu am auzit pana acum ca un alt partid – ALDE sau PSD – sa tina sedintele cu consilierii pe la Spital…
Probabil ca sunt… anesteziati, pentru ca am vazut ca nu ridica mana la proiecte importante pentru municipiu”, a declarat Marian Mina in emisiunea “Scurt pe doi”, la Open-TV.
N.R. In cadrul aceleiasi emisiuni, presedintele CJ Giurgiu, intrebat de moderator, a precizat ca sunt probleme bizare si la Spitalul din Izvoru:
“La Spitalul de la Izvoru este o problema cu o carciuma care functioneaza in interiorul institutiei. Fostul Consiliu judetean a dat o parte din curtea Spitalului unei societati comerciale care si-a deschis acolo un restaurant, cu terasa, cu tot ce trebuie… Iarasi nu mi se pare normal, aceasta o combinatie nefericita, alcoolul cu sanatate”.

Despre autor

-