Publicat : lun, iul. 18th, 2016

Constanta Ioanitescu: Nu a facut nimeni presiuni asupra mea sa demisionez!

tanta IMotto: “Tanto caii mei sa moara/, De nu-l bag pe Vladu-n boala/ Si nu te-oi cita diseara…” – versuri populare adaptate.
Declaratiile de vineri ale copresedintelui organizatiei municipale ALDE Giurgiu – Alexandru Vladu, care a spus ca “oamenii lui” din Primarie ar fi supusi unor presiuni din partea primarului Nicolae Barbu sa isi dea demisia, au starnit deja prima reactie virulenta.
Aceasta reactie a venit din partea doamnei Constanta Ioanitescu (Tanta), care a sunat la redactia Opinia giurgiuveanului pentru a-si spune punctul de vedere.
“Nu am nici cea mai mica legatura cu aceasta declaratie a domnului Alexandru Vladu si nu inteleg de ce a fost pomenit numele meu in acest context. Vreau sa precizez ca nu a facut nimeni niciun fel de presiune asupra mea, nu mi-a impus nimeni sa imi dau demisia – dovada ca sunt in C.O. Am foat doar anuntati, toti angajatii Cantinei sociale, ca aceasta va intra intr-un process de reamenajare, igienizare si reparare si ca trebuie sa ne luam concediile de odihna aferente pe acest an. Ceea ce s-a si intamplat.
Ma delimitez de orice speculatie care se face si in care sunt implicata fara voia si acordul meu”, a precizat Constanta Ioanitescu.
N.R. Daca lucrurile stau asa (si nu ne indoim de acest lucru), ramane intrebarea, cat adevar este in toata declaratia domnului Alexandru Vladu, care spunea, cu subiect si predicat, ca le-a spus oamenilor sai sa nu isi dea demisiile, lasand sa se inteleaga faptul ca in Primarie s-ar fi pornit o adevarata vanatoare de vrajitoare.
Nu ar fi rau ca domnul Vladu sa convoace o conferinta de presa, in care sa fie prezenti si “ostracizatii” despre care afirma ca ar fi fost fortati sa isi dea demisiile. Altfel, declaratiile domniei sale fac parte din categoria “hai sa vorbim discutii”…

Despre autor

-

Afisat: 3 Comentarii
Spune-ti parerea
 1. maria spune:

  Si daca au avut acea optiune,(cu d-nii Floricel, Vladu sau altcineva)nu aveau voie?Despre ce vorbim?
  Sau preferati asa-zisii prieteni care tradeaza cu prima ocazie.
  Incetati odata cu ,,BARFISMUL,,asta de tate.Lasati oamenii sa-si vada de treaba sau e mai multumitor pentru orgolii sa vanezi vrajitoare?

 2. maria spune:

  Hai domule,parca nu se stie cum merg lucrurile.Ori esti cu mine ,daca nu??Aut.

 3. PokeMon Amour spune:

  Eu cred ca oamenii lui Vladu din Primarie sunt de fapt… Pokemoni!