Constantin Preda si-a dat demisia din PNL

preda-apa-serviceIn urma cu cateva minute, Constantin Preda, director al SC Apa Service SA Giurgiu si-a dat demisia din organizatia PNL. Contactat telefonic, fostul liberal ne-a declarat ca motivul demisiei sale este unul cat se poate de simplu: nu se mai regaseste in aceasta formatiune politica.
“Nu este nimic extraordinar in aceasta demisie. Asa am considerat necesar. Nu ma mai regasesc in aceasta formatiune politica si vreau sa stie asta si actualii lideri locali ai partidului ca aceasta este pozitia mea. Nu m-am gandit inca daca ma voi implica in vreo alta formatiune politica, timpul le va rezolva pe toate”, a declarat Constantin Preda pentru Opinia.
Constantin Preda este unul dintre cei mai vechi liberali din judetul Giurgiu, si unul dintre cei care au contribuit la fondarea partidului, alaturi de alti membri de valoare, care astazi nu se mai regasesc in “valorile” noului PNL Giurgiu.

11 comentarii

  1. Acest „travestit”Adrian Chiran habarn are cu ce se”mananca” politica,prost educat(citeste declaratiile lui) este un neica”nimeni” asa ca va faceti de ras cei din pnl cu un asemenea”personagiu”,eu personal ma minunez cum Il accepta ceilalti tineri din partid care chiar muncesc pe bune si el II face de ras cu lipsa de cel mai elementar bun simt, kaka cu mot zat din politica,te faci singur de ras.

  2. Care tineri Mihnea boierescu?Da ai dreptate „defilati”cu „marele politician”d-nul”Senateur”cum se autointituleaza Adrian Chiran(vezi pagina de facebook) si care nu are cei 18 Ani impliniti ptr.a face”politica”?Intreb inca o data care tineri???!!! „putoii?!

  3. Haideti sa vorbim pe fata ca eu sunt mai „ciobanas ” in ale politicii: de fapt Domnul din imagine ( pe care eu nu l-am vazut NICIODATA pe la sediul partiduluiin ultimii 4 ani ) vroia un loc caldut si lipsit de griji in fata pe liste in virtutea faptului ” ca e vechi in partid ” .Din pacate pt domnia sa semnalul pe care PNL-ul il transmite acum in societate este: a)promovarea tinerilor , b)a femeilor ( min 30%) c) a celor care trag cot la cot cu echipa .Cum dansul era deficitar din toate cele 3 puncte de vedere……s-o fi gandit ca la Dvs la PSD prinde un loc mai in fata…hahaha

  4. Ca prima reactie ,poate ar trebui felicitat dl Preda si toti ceilalti care vor demisiona.Ideea e ca Pnl-ul s-a autodistrus la Gr cu girul Bucurestiului.Nu vedeti ca tripleta conducatoare -MITICA,FLOCIRICA,GIGICA nu au nici o legitimitate -toti au fost pusi in aceste functii!Cum sa fie acceptati sau recunoscuti ca lideri?? Cat despre apreciere….

  5. Felicitari dlui Preda pentru decizia luata, probabil si-a dat seama ca in pnl domina haosul, minciuna, indiferenta fata de restul membrilor…facuta discretionar de catre cei doi lideri. Cred ca vor pleca mult mai multi dar este un semnal de alarma ca un om ca dl Preda si-a dat demisia din PNL.

  6. Asa se intampla cand intr-un partid primeaza interesele de grup si nu doctrina partidului.

  7. Bravo, d-le Preda ptr. decizia luata era de asteptat sa rupi „pisica in doua”la aroganta de care dau dovada „liderii”pnl! Respect!

  8. Probabil si acum ”trompetele” vor striga, ca lucrurile merg bine in pnl-ul din Giurgiu, ca dupa atatea demisii, ce mai conteaza una, ca oricum Preda nu valora nimic pentru pnl. Motivul demisiei, cu siguranta se va reflecta si in alte demisii ce vor urma din acest partid. Cu acest ”brav” lider, beianu, cu ifosele si arogantele afisate, cu detasarea cu care a reusit sa respinga membri implicati in partid, cu siguranta pnl-ul din giurgiu va pierde tot!

Comentariile sunt inchise