Publicat : mar, ian. 19th, 2016

Copresedintele PNL Giurgiu, Dumitru Beianu – Drept la replica

beianuIn urma aparitiei in publicatia noastra a articolului “Probleme Pentru Candidatii PNL – Nicio Validare Pentru Giurgiu” (http://opiniagiurgiu.ro/politica/probleme-pentru-candidatii-pnl-nicio-validare-pentru-giurgiu/) , copresedintele PNL Giurgiu, Dumitru Beianu ne-a trimis un drept la replica pe care il publicam in forma in care l-am primit.

“COMUNICAT DE PRESA
Referitor la articolul “ Probleme Pentru Candidatii PNL – Nicio Validare Pentru Giurgiu”
In contextul aparitiei acestui articol intr-o publicatie on line – fara a se cere punctul de vedere al persoanelor la care se face referire sau al organizatiei pe care o reprezinta, Partidul National Liberal – filiala teritoriala Giurgiu va aduce la cunostinta situatia reala referitoare la validarea candidatilor pentru functia de presedinte al Consiliului Judetean si Primaria municipiului Giurgiu .
Conform calendarului stabilit, Biroul Politic National al Partidului National Liberal desfasoara activitatea de validare a candidatilor in mai multe sesiuni, avand in vedere numarul mare al candidatilor si existenta altor probleme pe ordinea de zi a sedintelor.
Pentru candidatii validati in sedinta de luni 18 ianuarie 2016, termenul de depunere a dosarelor de candidatura a fost vineri 15 ianuarie 2016, ora 11.00.
Candidaturile filialei Giurgiu pentru functia de primar si functia de presedinte al Consiliului Judetean Giurgiu au fost validate in Biroul Permanent Judetean al filialei teritoriale in data 15.01.2016, ora 13.00.
Prin urmare, in sedinta Biroul Politic National din data 18.01.2016 propunerile filialei Giurgiu nu s-au aflat pe ordinea de zi.

Copresedinte PNL Giurgiu
BEIANU DUMITRU”

N.R. O analiza a acestui drept la replica si eventuale comentarii vor face obiectul unui articol separat.

Despre autor

-