Publicat : joi, nov. 16th, 2017

Costel Dumitru – presedinte interimar la organizatia PNL Ulmi

costel DumitruIn aceasta saptamana, in urma demisiei – din motive personale – a presedintelui PNL Ulmi, Daniel Burdulea, a fost numit ca presedinte interimar Constantin Dumitru.
Cel mai probabil, aceasta numire vine in contextul in care Constantin Dumitru – secretar general al organizatiei judetene PNL Giurgiu – este din zona respectiva…
Desi informatia de pe canalele oficiale este aceea ca Daniel Burdulea ar fi demisionat din motive personale, mesajul postat de acesta pe contul sau de facebook lasa sa se inteleaga ca “ruperea” din fruntea organizatiei liberale din Ulmi are motive de ordin politico/doctrinar… Va prezentam mai jos postarea lui Daniel Burdulea, fara niciun alt comentariu…burdulea„Salutare DRAGILOR !
După cum știți și voi, evit să fac postări și comentarii despre politică pe pagina mea de Facebook, deoarece nu îmi permite timpul să mă pot adresa tuturor, o să fac o postare care sper să ajungă la cât mai mulți dintre voi (la cei cărora doresc să mă adresez):
Din clipa în care am acceptat să mă implic şi până în acest moment, am făcut totul cu multă seriozitate și responsabilitate !!!
Au fost 10 ani frumoși, chiar dacă au fost și perioade dificile, împreună am realizat foarte multe !!!
Mulţi dintre voi ştiţi bine cum ne-am descurcat în toţi aceşti ani, cum am rezistat în toţi aceşti ani și cât de aproape am fost de izbândă în anul 2012 !!!
Însă drumul este unul lung și greu, oamenii (unii) care îl parcurg se mai schimbă !!!
Pentru mine a fost o foarte mare onoare să fiu coleg cu voi, cu voi cei care v-ați lăsat treburile pentru a mă susține !!!
Ştiu că uneori v-am făcut fericiţi, alteori v-am dezamăgit, dar în politică, nu întotdeauna ies lucrurile aşa cum îţi doreşti.
Am încercat să vă înțeleg și să vă fiu cât mai aproape, știu că nu mi-a ieșit todeauna, dar sunt și eu om…!!!
Sunt anumite momente pe care nu le voi uita niciodată, îmi amintesc şi acum ședințele făcute la ore târzii, în care nu ne mai săturăm de vorbă (de strategii) deși ziua următoare mergeam cu toții la muncă !!!
Cum aş putea uita campania din poartă în poartă (pe fiecare uliță) !!!
Cum aș putea uita noaptea aceea când am făcut afișajul în toată Comuna !!!
Îmi voi aminti mereu, cu mare drag de absolut tot !!!
Sunt foarte mulţi oameni cărora ţin să le mulţumesc pentru sprijinul acordat în toată această perioadă !!!
În primul rând familiei mele, ei au avut de suferit cel mai mult, ei ştiu cel mai bine prin ce am trecut în toţi aceşti ani !!!
Le mulţumesc tuturor cetățenilor care m-au votat, dar și celor care nu m-au votat și nu în ultimul rând, vouă, celor care mi-ați fost aproape !!!
Mulțumesc tuturor care m-au suportat !!!
Vă mulţumesc tuturor, pentru omul care sunt astăzi și îmi cer iertare pentru atunci când nu m-am ridicat la nivelul așteptărilor voastre !!!
Reputația mea va avea de suferit dacă voi continua să închid ochii și să mă fac că nu aud bârfele (minciunile) spuse în ultimile luni !!!
Drumul nostru se desparte acum, voi lua o pauză, dar vă asigur că nu va fi pentru o perioadă lungă de timp, cu mulți dintre voi mă voi reîntâlni şi vom continua să luptăm împreună într-un alt proiect !!!
Începând de astăzi voi face totul doar cu mintea și nu voi mai ține cont de ce îmi spune inima !!!
ÎMPREUNĂ PENTRU ULMI !!!
Unul dintre voi,
Daniel BURDULEA”

Despre autor

-