Publicat : Dum, dec. 27th, 2015

Cracea – declaratie de razboi. Ce masuri isi iau politicienii locali

M. CraceaNici n-a apucat sa se usuce cerneala pe numirea de presedinte interimar al organizatiei municipale a Miscarii Populare Giurgiu, ca a si inceput sa faca declaratii belicoase la adresa politicienilor locali. Este vorba de Marius Bogdan Cracea, care la a doua “iesire” in conferinta de presa a dat din nou cu vorbe grele in primarul Barbu, anuntand apocaliptic “sfarsitul epocii PSD”…
“Astazi, 22 decembrie, prin inaugurarea noului sediu al Miscarii Populare, marcam sfarsitul epocii PSD la Giurgiu si il somam pe primarul Barbu sa isi predea mandatul de indata si sa paraseasca institutia. Miscarea Populara umple golul din politica giurgiuveana. Noi am preluat doleantele oamenilor si le vom rezolva”, a declarat cu emfaza Marius Cracea.
La auzul acestei declaratii, politicienii locali au inceput sa tremure ca frunzele.
Pe surse am auzit ca seful PSD, Niculae Badalau si-a anulat petrecerile de Craciun si Anul Nou si cauta solutii pentru a semna un pact de neagresiune cu Cracea. Se aude ca primarul Nicolae Barbu isi aranjeaza o intalnire cu Basescu, pe care vrea sa-l roage sa faca ceva cu pericolul iminent de la Giurgiu – Cracea. Lupii tineri ai PSD-ului (Marian Mina, Razvan Cuc si Andrei Alexandru) ar fi avut o intalnire de taina cu esalonul II al MP pentru a aranja un armistitiu la nivel national… Viceprimarul Alexandru Vladu ar fi convocat de urgenta o intalnire… spiritista la cetatea lui Mircea cel Batran, intr-o incercare disperata de a salva situatia.
Nici Nicolae Florian de la PNL nu a stat degeaba. Auzind ca doleantele giurgiuvenilor au fost preluate de Cracea (apanaj care era al proaspatului liberal), surse din jurul lui Floricel spun ca acesta l-a convocat pe medicul Pick sa gaseasca solutii de anesteziere a acestui pericol numit Cracea.
Asadar, un intreg uragan starnit de declaratia interimarului de la Miscarea Populara. Declaratiile razboinice ale lui Cracea, coroborate cu instalarea Miscarii Populare intr-un sediu nou si generos a fost ultima lovitura data clasei politice giurgiuvene in anul 2015. Se aude chiar ca Dumitru Beianu ar semna in aceste zile o intelegere cu Vasile Mustatea, iar Gheorghe Stefan si-a interupt turul de forta prin Indii si isi cauta billet de avion spre… Giurgiu.

Despre autor

-