Publicat : joi, mai 25th, 2017

Cristian Busoi a secretizat intalnirea cu liberalii giurgiuveni?

pnl 3Vizita electorala de miercuri, 24 mai de la Giurgiu a candidatului pentru presedintia PNL se anunta a fi una deschisa, in cadrul careia Busoi sa isi prezinte programul in fata liberalilor giurgiuveni si a presei prezente. Asa am crezut noi, presa, si asa ar fi fost firesc.
Numai ca, desi Marin Anton, presedintele PNL Giurgiu a anuntat cu subiect si predicat ca roaga presa ca dupa intalnirea de la Ateneu sa participle la conferinta de presa de la sediul partidului, oaspetele din Bucuresti a dat efectiv presa afara din sala…
Marin Anton: „Dupa ce va fi prezentata motiunea domnului Busoi, veti putea pune intrebari, veti sta de vorba, discutia va fi libera si foarte destinsa si deschisa. O sa rog presa ca dupa aceasta intalnire sa vina la sediul partidului la o conferinta de presa”.
Cristian Busoi: „Si eu am rugamintea sa ramanem doar cei din interiorul PNL, pentru ca vreau sa avem o discutie sincera, o discutie care sa analizeze nu doar ce nu a mers in trecut, desi e foarte important sa stim pentru a nu mai repeta greselile in viitor si sa vorbim despre cum putem sa maximizam scorul PNL la viitoarele alegeri. (BLANK!!???)
Ce a spus Marin Anton si ce a inteles Busoi… Asa ca presa, putina cata era a parasit sala, iar “conferinta de presa” s-a redus la declaratiile de dupa intalnire, facute catre doi jurnalisti care au avut rabdarea sa stea pe langa Ateneu.
Asta in conditiile in care Marin Anton, destul de dezinvolt, l-a laudat pe Cristian Busoi: “Ca este tanar, ca este liberal, ca este frumos, ca este destept si devreme acasa, va asigur, dar cel mai bine este sa se prezinte domnia sa, asa ca o sa-i dau cuvantul…”.
N.R. Busoi nu a venit “cu mana goala” la Giurgiu, ci insotit de Dan Motreanu – vicepresedinte PNL; Mugur Cozmanciuc – presedinte PNL Neamt si Hubert Thuma – presedinte PNL Ilfov.pnl 2

Despre autor

-