Publicat : Dum, apr. 17th, 2016

Cristian Marciu: Liberalii exercita presiuni asupra candidatilor PSD

marciuVicepresedintele PSD Giurgiu, Cristian Marciu a declarat in cadrul unei conferinte de presa ca liberalii fac presiuni asupra candidatilor PSD pentru primariile din judet, incercand astfel sa ii racoleze, motiv pentru care social democratii au grabit ritmul depunerii dosarelor.
“Exista presiuni asupra candidatilor PSD pentru primariile din judet. Sunt presiuni enorme din partea partidelor care vor sa ii puna pe listele lor, si mai ales din partea PNL. Acestia le spun candidatillor PSD ca in toamna va fi o guvernare PNL si le promit marea cu sarea. Pentru detensionarea acestei situatii noi am grabit ritmul depunerii dosarelor”, a declarat Cristian Marciu.
Intrebat daca pana la data limita a depunerii dosarellor, candidatii se pot razgandi si isi pot anula dosarele depuse schimbandu-si optiunea politica, Marciu a raspuns ca se poate acest lucru, insa este imoral…
“Ce le vor spune cetatenilor? Unde va fi credibilitatea lor, dupa ce au participat la intalniri cu localnicii in care le-au vorbit despre realizarile PSD in judet si localitatea lor?”, a precizat liderul social democrat.

Despre autor

-