Publicat : lun, iun. 6th, 2016

Cum s-a votat in municipiu? Romii au fost… liberali

TIGStructura rezultatelor din data de 5 iunie ne releva un lucru de necontestat. Nicolae Barbu a pierdut voturi in anumite zone (in care, evident, a castigat Nicolae Florian si Alexandru Vladu). Aceste rezultate au fost in sectiile din urmatoarele… areale: Istru, Spoitori, Ursari sau Rudari.
Ceea ce, deducem noi de aici, este ca romii din Giurgiu (in majoritate) au fost, cel putin in ziua de 5 iunie 2016… Liberali.
Lasand micile rautati deoparte, se pare ca cei din staff-ul de campanie al lui Floricel si Vladu au indesat cu palnia doctrina liberala in zonele mentionate, altfel nu se explica rezultatele din acele sectii, total diferite de restul sectiilor din municipiu. Pacat ca “investitia” liberalilor a fost una efemera, care a tinut doar pana la prima runda de numarare paralela a voturilor.
Cel mai volatil bazin electoral – romii – au pariat de aceasta data… pe niste cai morti. Sunt cei care au crezut in combinate siderurgice, sere pe mii de hectare, fabrici de salam, etc. Diferenta a fost facuta de giurgiuvenii care au crezut in proiectele coerente ale primarului Barbu.

Despre autor

-