Publicat : lun, nov. 2nd, 2015

Daca Norut are un rezultat mai bun ca Floricel, Dumitru Beianu se va autodenunta

beianuIntr-o recenta conferinta de presa, intrebat cand incepe sondajul intern comandat de PNL, copresedintele Dumitru Beianu a raspuns evaziv…

„Nu stiu, in principiu, cred ca sondajul a inceput. Nu stiu, nu sunt foarte interesat sa aflu calendarul, nu stiu daca am acces la aceste date, dar rezultatul il consider previzibil. Eu folosesc aceasta perioada privind lucrurile din alt unghi.

Cred ca cea mai mare problema a PNL Giurgiu in aceasta perioada nu este reprezentata de oameni care sunt vechi sau noi in partid, care au nustiu ce CV sau pedigree si nu stiu ce functii au obtinut. Cea mai mare problema a PNL in aceasta perioada este generata de oameni care au avut foarte mult de castigat de pe urma partidului, conjunctural au stat intotdeauna in prima linie si acum au convingerea ferma ca fara ei nu se poate face nimic. Desi ii contrazice si perceptia celorlalti membri ai organizatiei si daca-i includem intr-o cercetare sociologica i-ar contrazice si opinia giurgiuvenilor. Pana la finalizarea acestui sondaj, care va dura mai bine de doua saptamani, o sa incerc sa ma lamuresc exact pe cine contez si pe cine nu in aceasta filiala. Cred ca perioada aceasta in care fiecare isi inchipuie ca poate sa spuna orice despre valoare, moralitate, sinceritate, dar face exact pe dos, trebuie sa se incheie”, a declarat Beianu.

Intrebat daca exista o „fractura” in filiala PNL Giurgiu si daca aceasta este insurmontabila, Beianu a repetat faptul ca foloseste aceasta perioada (pana vin rezultatele sondajului) sa se lamureasca ce valoare au membrii marcanti ai PNL. Dintre cei implicati direct in degringolada din filiala…

„Sunt multi care s-au aliniat in spatele principalilor actori, insa eu vreau sa ne lamurim daca vrem sa mergem inainte. Pe mine ma deranjeaza si chiar ma descurajeaza schmbarile radicale de atitudine (cu referire la Vasile Mustatea – N.R.): cand suntem in relatii bune, cand apar acuzatii care nu pot fi interpretate decat ca fiind impotriva mea. Va garantez ca nu o sa ajungem in campanie cu abordari de acest gen (fracturi de pozitii ale membrilor – N.R.), avem destule variante.

Intrebat ce va face daca in sondajul in care sunt contracandidati Florian Nicolae si Norut Stanisteanu, rezultatul ii va fi favorabil lui Stanisteanu, copresedintele PNL a declarat ca o sa retracteze toate declaratiile facute in defavoarea acestuia si ale lui Vasile Mustatea si o sa recunoasca toate prejudiciile care i se pun in spate…

„Daca o sa se intample asta o sa fac autodenunt la institutiile la care se face trimitere in acuzatiile care mi se aduc”, a declarat Beianu.

Asadar, pentru cei care sunt interesati ce ar avea de ascuns Beianu sau care este adevarul din toate acuzatiile care se arunca in interiorul PNL Giurgiu, nu trebuie decat sa il voteze pe Norut Stanisteanu. Astfel, curiozitatea le va fi satisfacuta, iar secretele lui Beianu le putem afla din… autodenuntul acestuia.

Despre autor

-

Afisat: 3 Comentarii
Spune-ti parerea
 1. ciocodel spune:

  Nu Mihnea ! Nu esti perspicace, esti doar oportunist si subiectiv. Din pacate PNL-ul s-a ,,inrosit” zdravan cu oameni ca tine, ca Floricel sau Beianu. Nu a-ti adus nimic partidului asta (ca dealtfel nici Mustatea), dar va credeti lideri. Si…am o intrebare: daca Floricel tot clameaza ca este bogat si prosper om de afaceri, ce cauta la primarie ?
  Iti garantez ca Stanisteanu il bate la scor pe Barbu !

  • Subiectiv…posibil.Fiind implicat mi-e greu sa ma autoevaluez.
   Oportunist… cu siguranta nu .Pentru ca nu-mi doresc nimic .Poate ca asta ma si face …atipic.
   Daca cei doi enumerati si cu mine am fi…rosii ma-ntreb ceilalti (…) cu ce nuanta ar fi catalogati ?!? Grena , visiniu ,magenta ….hahaha .
   Da, e adevarat .Am venit de la PSD dar nu prin transfer ” la ciolan ” pe OG 55 ci in opozitie .Se schimbase „puterea” in PSD ,venise D-nul Badalau presedinte de organizatie si m-a pus pe liber pe cand nu eram in tara.Si fara sa ma anunte.
   Buna intrebare .Si eu ma-ntreb ce cauta la Primarie unu’ care n-are nici un motiv sa fure.Probabil s-a-ntors lumea cu fundu-n sus de cand cu curentu’ asta…Johannis.Ce vrea asta sa ne demonstreze ? Ca se poate si …altfel? Cine se crede ? N-a aflat inca cum merge treaba ? Hai sa-i dam la cap !
   Si eu va garantez ca daca Stanisteanu va intra in competitie cu Barbu voi fi trup si suflet langa D-nul Stanisteanu.Tot PNL-ul. Dupa cum au spus public si cei doi co-presedinti.

 2. Sa vedem daca am inteles mesajul subliminal ( hahaha):
  doriti prin textul de incheiere al articolului sa-i faceti pe oameni sa creada ca daca va castiga Stanisteanu atunci vor avea acces la nus ce secrete absconse.
  Astfel sa mai castige Stanisteana niste voturi (procente ) in sondaj si sa-l bata pe Florian Nicolae.Si , o data scos din joc Florian , sa aiba si Barbu sanse in lupta din primavara si sa recastige un nou mandat .Si sa mai progreseze tot pe loc inca 4 ani municipiul.
  Este ca sunt perspicace si ca asta vreti ? 😉 shhhhhhh