Publicat : vin, sept. 23rd, 2016

Daca Victor Ponta candideaza la Giurgiu…

intrebareDeocamdata este un zvon, aruncat pentru testarea pietei politice. Insa, daca zvonul devine realitate in viitorul apropiat si Victor Ponta va fi candidat pe listele PSD Giurgiu, mintea celui care a nascut ideea este… stralucitoare.
Practic, forta PSD-ului la Giurgiu ar deveni nimicitoare, iar contracandidatii nu ar mai conta. Mai mult de atat, daca propunerea devine realitate, ar fi un mod de a calma spiritele in PSD, spirite inflamate dupa incercarea de preluare de catre CJ a Zonei Libere. Asta ar insemna practic ca pesedistii (pesedistul) care a gandit planul se asigura de faptul ca organizatia din municipiu va fi alaturi de partid, atata timp cat Victor Ponta este pe lista – judecand dupa valul de simpatie al giurgiuvenilor pentru fostul Premier.
Asadar ar fi o miscare politica de maestru. Dupa Parlamentare, “jihadul” va reincepe cu si mai multa forta…

Despre autor

-

Afisat: 2 Comentarii
Spune-ti parerea
  1. Emil spune:

    Dar stim cu totii cum Badalau Isi trimite catelusii la inaintare OC si MB, ca Sa latre pentru el, doar in publicatiile PSD…. Si se stie ca mai are scaun in politica doar prin prisma pensionarilor pt ca Sunt mai multi decat petsoanele care muncesc, in tot judetul Giurgiu, deci si voturile Sunt Pe masura…

  2. Zorio spune:

    Vise erotico-fanteziste,marca Badalau ! Ponta este terminat politic !Mai degraba il asteapta celula…