Publicat : joi, mart. 19th, 2015

De astazi, Daniel Fita are adeziune la PNL

Daniel-FitaDesi in conferinta de presa de saptamana trecuta, copresedintele PNL Giurgiu, Gheorghe Stefan a declarat ca nu a discutat cu Daniel Fita o eventuala intrare a acestuia in PNL, iata ca astazi s-a intamplat… intamplarea.

Fostul subprefect de Giurgiu a fost vazut cu adeziunea in mana in sediul PNL. Adeziune pe care a si depus-o astazi dupa amiaza.

Contactat telefoobic de Opinia giurgiuveanului, Daniel Fita a confirmat informatia si a precizat:

“Este foarte adevarat, astazi mi-am depus adeziunea la PNL Giurgiu. Dincolo de speculatiile de orice fel, parcursul meu politic a tinut linia dreptei politice, este un curs cat se poate de logic – PDL, PMP, noul PNL. Sunt prin definitie un om de dreapta si nu as fi vazut drumul meu politic decat la o formatiune de dreapta. Iar cum polarizarea structurilor politice din tara are tendinta de a se imparti intre doua doctrine – dreapta si stanga  – am ales dreapta”, a declarat Daniel Fita.

Despre autor

-

Afisat: 2 Comentarii
Spune-ti parerea
  1. Stângaciu spune:

    Când îl auzi pe unul că este de”dreapta” te duce gândul că este”dreptaci”,sau că face parte dintr-un partid al șoferilor,care circulă obligatoriu pe dreapta.Iar cei din fostul PDL n-au nicio treabă cu dreapta ,într-o noapte Frunzăverde a trecut partidul de la stânga (Internaționala Socialistă) ,la dreapta (PPE).Cât despre actualul guvern,pe care colegii domnului Gh. Ștefan vor să -l dărâme cu aportul grupului Geoană -Vanghelie,pe lângă măsuri economice de stânga,implementează și măsuri liberale,apreciate de mediul de afaceri.Numai liberalii nu sunt de acord,că nu sunt ei la guvernare.Iar eternul perdant,tocmai pentru a demonstra că Iliescu a avut dreptate când i-a zis într-un anumit fel,respectiv Geoană,zice că”timpul nu mai are răbdare”,parafrazându-l pe Marin Preda.El crede că dacă pică guvernul actual îl bagă cineva in seama!

  2. In conferinta de presa de saptamana trecuta am declarat ca am vorbit cu Daniel Fita si i-am propus sa vina alaturi de mine pentru ca eu il consider un tanar bine pregatit, un profesionist si mai spuneam eu ca nu este vorba de a aduce vreun politician cu greutate sau vreun primar fugar! Oricum va felicit pentru promptitudinea cu care ati facut public evenimentul!