Publicat : mie, sept. 13th, 2017

De ce pastreaza tacerea IPJ Giurgiu vis a vis de ce s-a intamplat la Putineiu?

putineiu 1“Intamplarea” de la Putineiu, in care fiul de 16 ani al primarului a fost prins de politisti conducand autoturismul Primariei a impartit locuitorii in mai multe tabere. Cei carora le este frica de repercusiunile primarului incep insa sa prinda curaj si sa ne transmita fotografii facute cu telefonul mobil de la locul incidentelor, dar si comentarii. Unele dintre aceste comentarii sunt de-a dreptul ingrijoratoare – oamenii spun ca ceea ce s-a petrecut la Putineiu va fi trecut cu vederea de catre sefii IPJ Giurgiu; altii le multumesc celor doi politisti din localitate, care ar fi fost amenintati si injurati de catre primar…
Cert este ca IPJ pastreaza tacerea, nu ofera niciun amanunt, prevalandu-se de niste prevederi ale unei legi care nu le-ar da dreptul “sa ofere amanunte din dosar”.
Le amintim domnilor politisti de la IPJ ca foarte multi locuitori din comuna Putineiu au asistat la ceea ce s-a intamplat, si o simpla relatare – oficiala – facuta de cei in drept, in care sa se prezinte faptele asa cum s-au petrecut nu inseamna ca politistii ofera presei amanunte din dosarul pe care chiar ei l-au instrumentat in prima faza.
Insa, asa cum spuneam, aceasta tacere ne face sa ne indoim de mersul corect al anchetei si, pana la proba contrarie, tindem sa dam crezare opiniei locuitorilor comunei – care spun ca dosarul “se va cocolosi”.

Despre autor

-

Afisat: 1 Comentariu
Spune-ti parerea
  1. SandoKar spune:

    Au ajuns politisti sa se teama de un analfabet burtos,si atunci cum sa mai crezi in politie,daca ea apara infractorii?