Deputatul Alexandru Andrei: Niculae Badalau a semnat scrisoarea in numele organizatiei PSD Giurgiu sau „pe persoana fizica”?

Telenovela „scrisorii” pesedistilor a inceput sa capete tente de tragicomedie… De peste mari si tari, presedintele organizatiei judetene PSD Giurgiu sustine scrisoarea celor trei crai ai social democratiei. Pe de alta parte, lideri marcanti de la Centru au inceput sa dea inapoi, realizand ca demersul lor ar putea produce ruperea iremediabila a PSD si pierderea guvernarii.
Intr-o postare pe contul sau de facebook, deputatul Alexandru Andrei aduce in prim plan un alt aspect al telenovelei, care poate fi extrapolat: cei care au semnat scrisoarea, au facut-o in numele si cu girul organizatiei sau „pe persoana fizica”?
Iata textul integral al postarii deputatului Alexandru Andrei:

PSD este, în aceste zile, ”în fierbere”, ca urmare a scrisorii în care – printre altele – i se cere demisia președintelui Liviu Dragnea. În calitate de deputat al acestui partid, consider că este momentul în care trebuie să fim mai uniți ca oricând, pentru a reuși să respectăm și îndeplinim programul de guvernare cu care am câștigat alegerile. Și, pentru asta, susțin cu tărie Guvernul și președintele legitim al PSD, Liviu Dragnea și consider că atacurile din ultima perioadă sunt doar încercări disperate de destabilizare a partidului și, implicit, a guvernării! Din discuțiile purtate în ultimele zile am înțeles că poziția mea este similară cu cea a mai multor primari din județ, care susțin actuala guvernare și conducerea legitimă a PSD.
P.S: Mă întreb, atunci când a semnat acea scrisoare, Niculae Bădălău a făcut-o în numele organizației PSD Giurgiu (unde știu că nu s-a cerut părerea membrilor de partid pe acest subiect) sau, pur și simplu, ”pe persoană fizică”?