Publicat : vin, sept. 2nd, 2016

Deputatul Ioan Teodorescu: “Daca s-ar intoarce Mustatea in PNL, as pleca eu”

teodorescu mustateaProaspat (re)venit in PNL, deputatul Ioan Viorel Teodorescu a declarat ca plecarea lui din partid, in urma cu aproape doi ani, s-a produs din cauza fostului presedinte al liberalilor – Vasile Mustatea.
Nu am parasit niciodata PNL, ci doar niste oameni care nu imi faceau cinste nici mie nici partidului. Aici, in PNL am inceput in ‘90 viata politica, aici ma regasesc. Daca erau acum, aici, cei din cauza carora am plecat, nu m-as mai fi intors.
Fostul presedinte al PNL, Vasile Mustatea – acesta a fost motivul principal pentru care am plecat. Daca s-ar intoarce Vasile Mustatea, as pleca in momentul imediat urmator din partid”, a declarat Ioan Viorel Teodorescu.
Intelegem asadar ca ar fi existat si alte motive care l-au determinat pe Teodorescu sa paraseasca PNL, din moment ce “motivul principal” pentru care a plecat a fost Mustatea… Motive pe care inca nu le-a devoalat.

Despre autor

-

Afisat: 1 Comentariu
Spune-ti parerea
  1. Fara partid spune:

    Teodorescu este fara minte!Si minte de ingheata apele! Uita cand il lucra pe Iliescu? Sa-l dea jos si sa-l inlocuiasca cu Mustatea! Apoi pe Mustatea cu Beianu! Asta este casracterul lui. Un caracter de tot rahatul. Se crede destept, dar nu e!A avut noroc ca a iesit parlamentar. Unul care l-a ajutat la greu a fost Mustatea.
    Pacat de Teodorescu, se crede mai mult decat este…..dar este un nimeni!