Publicat : lun, iun. 11th, 2018

Deputatul Razvan Cuc – “Meritul mobilizarii oamenilor pentru miting este exclusiv al primarilor din localitatile judetului!”

Dupa mitingul organizat sambata, 9 iunie de catre PSD si ALDE, deputatul PSD Giurgiu, Razvan Cuc a multumit primarilor din localitatile judetului pentru implicare, dar si organelor de ordine care au facut posibila desfasurarea mitingului in conditii optime.
„Mitingul a fost o reusita insa, nu ar fi fost posibila o mobilizare atat de masiva din partea organizatiei PSD Giurgiu, fara implicarea totala a primarilor din localitatile judetului – meritul pentru mobilizare si deplasarea oamenilor la Bucuresti apartine exclusiv primarilor nostri.
De asemenea, multumesc si Jandarmeriei Romane, care a dat dovada de profesionalism si a gestionat reprosabil desfasurarea in conditii optime a evenimentului”, a declarat deputatul Razvan Cuc.

Despre autor

-

Comenteaza

XHTML: Poti folosi tagurile : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*