Dezlegare la peste si credite cu buletinul

dezlegare la pesteLiberalii din Giurgiu vor sa termine anul “en fanfare” si sa atinga pragul de sus al penibilului. In aceasta seara (27 noiembrie 2015), de exemplu, s-a dat adunarea in aceeasi carciumioara de langa cartierul Obor (“Intr-o carciumioara din Obor”), unde distinsul patron, un anume domn Tiganila, aplecat catre cele sfinte a servit onorata adunare de liberali (cineva spunea ca e vorba de adunatura, termen cu care nu suntem de accord) cu peste… prajit. Ca doar suntem in Postul Craciunului si nu se cadea – ca acum o luna – sa dedulceasca electoratul la mici si gratare. Admitem si admiram gestul crestinesc al gazdei, care a oferit un os de peste unor sarmani. Complet neelectoral si fara vreun interes politic.

Sunt doar doua chestiuni care nu ne dau pace, drept pentru care intrebam:

  1. De ce li s-au cerut invitatilor cartile de identitate la intrare?
  2. Cum se face ca, dupa ce au ales oasele din peste s-a lasat cu o vizita tovaraseasca si o instruire pe linie de partid, fix a catindatului PNL la Primaria municipiului – Nicolae Florian?

Daca raspunsul este ca Floricel si Tiganila au dat dezlegare la peste, iar cartile de identitate nu au fost pentru adeziuni, ci pentru “credite cu buletinul”, strigam BINGO si ramane cum am stabilit.

Iadu Michiduta

Un comentariu

Comentariile sunt inchise