Publicat : Dum, aug. 23rd, 2015

Diferenta (nestiuta de presedintele UNPR Giurgiu?) dintre comunicat de presa si… declaratie

unprUNPR Giurgiu a remis presei locale un alambicat melans intre strut si camila, din care a rezultat desigur… o strutocamila. Cu supratitlul de „Comunicat de presa”, si sub semnatura lui Ioan Viorel Teodorescu, suntem anuntati ca „UNPR-ul intentioneaza sa mearga singur in alegerile din 2016”. Ca si cum i-ar fi intrebat cineva in afara de un site local… Mai mult decat atat, „comunicatul de presa” este de fapt un fel de pseudointerviu al cuiva care spune ca „am stat de vorba cu…”, dupa care urmeaza, cu ghilimelele de rigoare, o declaratie dezlanata si fara logica a presedintelui UNPR Giurgiu.

Aflam din declaratia cu pricina ca generalul interesului de stat, Gabriel Oprea ar vrea si nu ar vrea ca partidul de sinteza pe care il conduce sa mearga singur in alegerile locale… Asa, si? Cine ii opreste sau pe cine intereseaza, atata timp cat UNPR nu are structuri in teritoriu, ori, este evident ca alegerile locale tocmai pe astea se bazeaza…

Ii sugeram presedintelui UNPR Giurgiu sa isi aleaga un comunicator care sa stie diferenta dintre comunicat de presa si declaratie, si care sa stie ca intre subiect si predicat nu se pune virgula… Cat despre mersul singur in alegerile locale, UNPR va afla si ce inseamna „partid de sinteza”.

Iata cum arata „comunicatul de presa”:

„UNPR-UL INTENTIONEAZA SA MEARGA SINGUR IN ALEGERILE DIN 2016

In ultima perioada de timp, atat in presa locala cat si in cea nationala au aparut fel de fel de interpretari legate de posibilele aliante politice pe care le-ar putea face UNPR-ul, mergand pana acolo incat s-a spus ca UNPR-ul va fi partidul care va contribui in mod decisiv la demisia premierului inainte de terminarea mandatului si implicit la caderea actualului guvern. Despre acest subiect fierbinte, am stat de vorba cu presedintele UNPR Giurgiu, deputatul Ioan Viorel Teodorescu care ne-a spus:

“Asa cum a declarat si presedintele partidului, domnul general Gabriel Oprea, UNPR-ul  cel mai probabil,  ca si formatiune politica, va merge singur in alegerile locale si parlamentare ce vor avea loc in anul 2016.

Dupa cum se stie, avem propunere de la PSD, dar exista si un curent in partid care doreste sa mergem singuri in alegeri.

Referitor la viitorul Guvernului Ponta,  suntem ferm convinsi  ca acest guvern isi va duce mandatul pana la capat .

Afirm acest lucru deoarece domnul Victor Ponta este un premier foarte bun, actuala coalitie de guvernare e solida, este o guvernare buna si credem ca nu sunt motive care sa impieteze in vreun fel calitatea de premier a domnului  Victor Ponta care  isi va duce mandatul la bun sfarsit.”

Despre autor

-

Afisat: 1 Comentariu
Spune-ti parerea
  1. Yannis spune:

    Asa se intampla cand anumite persoane au luat examenul de bacalaureat pe spinarea parintilor sau mai stiu eu pe ce.
    Ingineri pe puncte… lool

    https://www.youtube.com/watch?v=I6RPi0JVq0c