Publicat : mar, mai 31st, 2016

Din 2014 si pana acum, nimic nu s-a schimbat – doar legaturile sunt mai stranse intre Floricel si Lucian Iliescu

radu popa copyIn 2014, la una dintre vizitele premierului Ponta in Giurgiu, Nicolae Florian – deputat PSD – ii facea un cadou neasteptat sfetnicului sau de taina si coleg de Camera – Radu Popa. Cadoul era nici mai mult nici mai putin decat un… cabinet parlamentar, Ce daca Radu Popa nu era parlamentar de Giurgiu… (Oricum, Popa n-a fost acceptat de primari, asa ca n-a mai umblat cu soparle in politica locala giurgiuveana).
Era perioada in care Nicolae Florian incepuse sa ii puna din ce in ce mai des piedici primarului Barbu, tocmind consilieri locali sa nu voteze proiectele initiate de primarul in functie. Ne amintim cu totii de pelerinajul unor consilieri pe la cabinetul parlamentarului catre se visa primar (Marius Stanciu, Florian Velicu, Ilie Clement, etc.). Desi in acea perioada, consilierii amintiti i-au facut jocurile lui Floricel, la scurt timp l-au parasit si acum se regasesc in alte partide.
De ce am amintit aceste lucruri? Pentru ca ceea ce spuneam in 2014 este la fel de valabil si viabil astazi. Nicolae Florian s-a agatat de Lucian Iliescu pentru a accede la functia de primar. Vom releva in alt material ce fire il leaga pe Florian Nicolae de Lucian Iliescu. Aveti putintica rabdare…

Despre autor

-