Publicat : Dum, oct. 23rd, 2016

Domnilor candidati, “Respect Romania!” nu inseamna si respect pentru electori?

respectPliantul pe care l-au distribuit liberalii giurgiuveni are in continut cel putin doua mari… greseli.
1. “Respect Romania!”, sloganul electoral, intra in contradictie flagranta cu respectarea de catre liberali a declaratiilor pe care le fac in conferinte de presa… “Vrem o campanie electorala curata, fara atacuri la persoana…” si mai ales, spun ei, fara vorbe grele. In schimb, pe ultima pagina a pliantului sunt cel putin doua chestiuni (din 10) care dau peste cap declaratiile lor: – “Premier European, nu premier penal”, cu trimitere fara echivoc la pesedistii Ponta si Dragnea. Cea de-a doua neconcordanta este la ultimul punct, “Candidati la Parlament curati si profesionisti”. Fara sa facem un pomelnic cu numele de pe listele PNL care numai de profesionalism si curatenie nu… sufera, pe mijlocul acestui flayer avem un candidat cu mari probleme de integritate (ne referim la traseism) – Dumitru Beianu.
2. “Respect Giurgiu!” este sloganul translatat de la centru catre teritoriu… Insa, in acelasi flayer, pe paginile de mijloc avem patru candidati: Gheorghe Stefan, Marian Maroiu (Camera Deputatilor) si Dan Vlaicu, Dumitru Beianu (Senat). Daca la primii, Stefan, Maroiu si Vlaicu, dupa varsta este trecuta profesia, la Dumitru Beianu, constatam cu nedumerire ca profesia acestuia este : “Presedinte Consiliul Judetean Giurgiu, 2008-2012”.
Daca minciunica asta nu este lipsa de respect la adresa alegatorilor, inseamna ca cele trei cuvinte cu care este completat sloganul “Respect Romania!”: Competenta, Integritate, Schimbare sunt mai gogonate decat toate gogonatele baronului Munchhausen. Pentru ca in cazul domnului Beianu, cel putin chestiunea cu “Integritatea” nu sta in picioare decat in declaratia pe propria raspundere pe care a completat-o pentru ochii celor de la Centru, ai caror ochi au ramas inchisi si la locale si acum.

A.N.Ion

Despre autor

-