Publicat : lun, sept. 21st, 2015

Drept la replica

drept la replicaVa rog sa publicati, in virtutea dreptului la replica, urmatorul text, care reprezinta punctul meu de vedere cu privire la afirmatiile facute in articolul “Epurare de jos in sus in PNL Giugriu” aparut duminica, 20 septembrie, in publicatia Opinia giurgiuveanului.

“ Chiar daca ramân partizan convingerii ca trebuie sa avem presa locala, cu adevaruri si minciuni promovate, implicit deciziei personale de a nu da in judecata niciun ziarist, va atentionez ca  faceti afirmatii grave si neadevarate in articolul “Epurare de jos in sus in PNL”. Nu am niciun motiv si nici cea mai mica intentie sa comit vreo fapta ilegala in cadrul filialei, masura reorganizarii tinând de faptul ca sunt foarte multe datorii acumulate in contabilitatea filialei, inclusiv plata incalzirii pentru sezonul rece 2013 – 2014. In ce-l priveste pe dl. Mustatea, domnia sa ocupa pozitia de membru al Biroului Politic Judetean si al Comitetului Executiv Judetean, având acces liber, asemenea tuturor colegilor, la orice documente ale filialei.”

Multumesc anticipat pentru promptitudine si intelegere,

Dumitru Beianu

Despre autor

-

Afisat: 1 Comentariu
Spune-ti parerea
  1. Boerescu Mihnea - consilier judetean spune:

    Domnule redactor.Va multumim pentru promtitudinea acordarii dreptului la replica.Insa nu inteleg de ce din grupul de facebook replica pe care v am dat o a fost stearsa 10 minute dupa publicare.Probabil din eroare…Inca o data va rugam sa ne contactati pt un punct de vedere inainte de publicare.Va promitem sa fim promti in informare.Va multumim.