Publicat : mar, iul. 18th, 2017

Drept la replică

drept la replicaIn urma publicarii in editia online a ziarului Opinia giurgiuveanului a articolului “Culmea Promovarii: Detasat(a)… Pentru Performanta Profesionala” (http://opiniagiurgiu.ro/politica/culmea-promovarii-detasata-pentru-performanta-profesionala/), Federatia Nationala AGROSTAR si Filiala AGROSTAR Giurgiu au transmis urmatorul
Drept la replica
„Pentru o corectă informare a cititorilor DVS. și pentru respectarea deontologiei profesionale, vă rugăm să publicați următorul punct de vedere al Federației Naționale AGROSTAR și al Filialei AGROSTAR Giurgiu, referitor la informațiile publicate în “Opinia Giurgiuveanului”, în data de 17.07.2017, în articolul “Culmea Promovarii: Detasat(A)… Pentru Performanta Profesionala”, în care menționați implicarea AGROSTAR în anumite jocuri de interese locale.
Mai exact, este de vorba de următoarele informații „pe surse”. „Mai mult de atat, anumite surse spun ca propunerea de… detasare a venit de la Federatia Agrostar, care a avut la oferta si propunerea pentru inlocuitor: eternul Stelea Cosoi.
Tot pe surse am aflat ca presedintele Federatiei Agrostar este un fost consilier al actualului ministru al Agriculturii, care poarta numele de Tudorel Tone (si el fost director la DAJ Giurgiu)”…
Cu privire la aceste informații, AGROSTAR dezminte orice implicare a Federației, a președintelui Niculae Ștefan sau a președintelui Filialei Giurgiu a Federației Agrostar, Tudorel Țone, în astfel de acțiuni și, referitor la acest caz, în înlocuirea doamnei Petra Ochișor.
De asemenea, Federația AGOSTAR și Filiala Giurgiu a AGROSTAR consideră că, deontologia profesională ar fi impus contactarea de către autorul articolului și a reprezentanților Federației AGROSTAR sau ai Filialei AGROSTAR Giurgiu pentru exprimarea unui punct de vedere, lucru care nu s-a întâmplat.
Având în vedere faptul că reprezentanții AGROSTAR nu au avut posibilitatea sa-și exprime punctul de vedere, vă rugăm sa publicați acest drept la replică, astfel încât cititorii DVS să fie corect informați și pentru a nu plana asupra Federației AGROSTAR suspiciunea implicării în acțiuni de care se delimitează ferm.
Federatia AGROSTAR, cea mai mare federatie sindicală din domeniul agricol, are in componenta peste 50.000 de membri, atat producatori agricoli, cat si salariati din agricultura si servicii conexe, din sectorul privat, cat si din cel bugetar.
Federatia AGROSTAR este una dintre putinele organizatii afiliate pe plan international, fiind afiliata UITA si EFFAT la nivel european”.0AGROSTAR-sigla

Despre autor

-