Publicat : sâm, feb. 28th, 2015

Drept la replica (II)

velicu 1Vineri, 27 februarie am primit la redactie un nu drept la replica, de la acelasi “adrinsant” – consilierul local Florian Velicu. Un drept la replica al carui “obiectiv” este articolul din editia online a ziarului Opinia giurgiuveanului – “Cat de mare este gradina lui Dumnezeu! Se intampla in CL Giurgiu”. Reproducem integral acest drept la replica:

Subsemnatul Florian Velicu, consilier local in cadrul CLM Giurgiu, avand in vedere articolul publicat astazi 27.02.2015 in ziarul online Opinia giurgiuveanului fac urmatoarele precizari:

Actiunea la care faceti referire nu este menita sa cheme in judecata consilierii, asa cum s-a aratat in sedinta de ieri 26.02.2015 si care a generat un ,,circ ieftin” al carui protagonist nu este nimeni altul decat consilierul local Ionel Dinu care, mai mult, a trecut la jigniri, folosind un limbaj suburban, total nepotrivit pentru pozitia sa de ales local al giurgiuvenilor.

Pentru a intelege actiunea din instanta si a nu mai fi inteleasa gresit de o parte a presei si publicarea de informatii trunchiate, va fac cunoscut faptul ca d-l Petre Rosu a prezentat situatia de asa natura incat sa induca in eroare asupra realitatii de fapt.

drtept replica Cerere-page-001drtept replica Cerere-page-002Respectiva actiune este formulata in baza OG nr.137/2000 privind prevenirea si sanctionarea tuturor formelor de discriminare si se refera strict la discriminarea care a fost savarsita de UAT Giurgiu (persoanele care reprezinta UAT Giurgiu conform legii), iar situatia de discriminare este evidenta prin aplicarea de tratament diferit in doua situatii similare privind incetarea mandatului de consilier local – cazul Velicu din 2014 si cazul Maroiu 2010.

Ma vad nevoit sa fac aceste precizari deoarece sesizez ca informatia publicata de dumneavoastra, dar si de celelalte publicatii, nu este corect inteleasa.

Avand in vedere aceste aspecte va solicit sa publicati in totalitate cererea pe care o atasez la email.

Va multumesc pentru intelegere.

Florian Velicu – consilier local”

Despre autor

-

Afisat: 1 Comentariu
Spune-ti parerea
  1. Vasile cobzarul spune:

    Un parvenit, ce nu-si vede decat propriul interes, un om fara valoare ajuns consilier local si prima si a doua oară din pura întâmplare, cu un noroc „chior”, Florinele nici nu știi cat de penal poti sa fii!