Publicat : vin, dec. 4th, 2015

Dumitru Beianu este “interesat” sa candideze la sefia Consiliului Judetean Giurgiu

Beianu intentie votDesi cel putin un criteriu de integritate ii este “potrivnic” – Traseismul (Sa nu-si fi schimbat apartenenta politica astfel incat sa fie candidat pentru al treilea partid politic, altfel decat prin fuziuni) – co-presedintele PNL Giurgiu a anuntat astazi intr-o conferinta de presa ca vrea sa candideze pe listele partidului pentru Consiliul Judetean.

“Acest set de criterii de integritate va avea forma finala dupa ce va fi adoptat pe 11 decembrie de catre Biroul Politic National (BPN). Pentru candidatii la Consiliul Judetean si primariile de municipiu, decizia se va lua in BPN.

In continuare sunt foarte interesat sa candidez pentru presedintia Consiliului Judetean Giurgiu. Ramane intentia si dorinta mea de a continua ceea ce am interupt in 2012.

In ce priveste obiectivele organizatiei judetene PNL Giurgiu, acestea raman aceleasi: Consiliul Judetean si Primaria municipiului Giurgiu”, a declarat Dumitru Beianu.

N.R. Le reamintim cititorilor faptul ca Dumitru Beianu a candidat din partea ApR (cu care a castigat postul de vicepresedinte al CJ). In 2004 a candidat din partea PUR. A devenit apoi membru PNL si a candidat in 2008 din partea liberalilor, castigand functia de presedinte CJ. In 2012 a fost vicepresedinte al PSD Giurgiu, iar in 2013 s-a reinscris in PNL, fiindu-I oferita functia de presedinte al organizatiei municipale.

Despre autor

-

Afisat: 2 Comentarii
Spune-ti parerea
  1. aaa spune:

    Cu cat esti platit boerule pentru PR. A, sa nu uiti sa ii speli si masina… Obositori mai sunteti. Noi restul, muncim!

  2. Nu cred ca poti fi considerat „traseist ” doar pentru ca nu ai iesit din politica odata cu un partid care dispare sau care e absorbit de un partid mai mare.
    Pe de alta parte faptul ca in 2000 a candidat in alegeri din partea APR si-a finalizat mandatul de 4 ani , apoi din 2004 a fost ales din APR , si-a finalizat si acest mandat , apoi din 2008 din partea PNL , si-a dus PANA LA CAPAT si acest mandat….eu consider o dovada de constanta politica si nu de traseism .
    Traseisti sunt de exemplu primarii care incep mandatul cu un partid ,mai schimba inca doua (oficial sau neoficial) si dupa patru ani au ajuns la al 4 lea partid.
    Oricum chiar legiuitorul a decis ca un mandat tine fix 4 ani apoi se reseteaza tot.Altfel…am fi alesi pe viata .Nici macar membrii Casei Regale nu au acest privilegiu…