Publicat : joi, nov. 3rd, 2016

E oficial, PNL si l-a asumat pe Dacian Ciolos

pnl-ciolosMiercuri, 2 noiembrie, Consiliul Naţional al PNL a validat in unanimitate desemnarea lui Dacian Cioloş ca propunere de premier din partea partidului, iar “la pachet” a preluat si principiile Platformei 100 in programul de guvernare liberal.
Desi, marti seara, Dacian Ciolos a declarant la RRA ca va merge la partied pentru a explica principiile Platformei Romania 100 si nu pentru a face vreo adeziune politica, miercuri seara s-a lasat prins in mrejele PNL.
Asadar, PNL se va prezenta in alegeri cu trei elemente clare, cu care spera sa aiba success: echipele de candidate pe judete, platforma Romania 100 si propunerea ca Dacian Ciolos sa fie premier.
Liderii si candidatii de la judete nu au ratat ocazia de a se fotografia alaturi de Ciolos, care a stat cuminte si a zambit (atat cat stie si poate) la obiectiv. Bineinteles ca nici candidatii de la Giurgiu (cei de pe locurile clar eligibile) nu s-au lasat mai prejos, asa ca Gheorghe Stefan (locul I pentru Camera Deputatilor) si Dan Vlaicu (locul I pentru Senat) au postat pe facebook fotografia. Mai mult, Gheorghe Stefan a plasat si un comment pe care il redam in integralitate:
“Sper ca incepand cu 12 Decembrie sa am ocazia sa facem din nou echipa pentru implementarea noii politici agricole in interesul fermierilor dar si al consumatorului roman. Atat eu, cat si intreaga Comisie Nationala de Agriculura a PNL, il sustinem pe Dacian Ciolos pentru un nou mandat de Prim-Ministru al Romaniei!”

Despre autor

-

Afisat: 1 Comentariu
Spune-ti parerea
  1. GIURGIUVEANUL spune:

    Cine este Vlaicu asta? Ce a facut el pentru Giurgiu, macar in cele 1-2 luni de cand s-a paraşutat de la Bucureşti la Giurgiu de mână cu şefa lui de la capitală, cu Alinuţa (Gheorghiu, parcă se mai numea, nu Dej?!)? Şi de ce este el clar eligibil, după cum spuneţi dumneavoastră? A făcut ceva pentru giurgiuveni? Este UN STRĂIN DE GIURGIU ŞI DE GIURGIUVENI! Habar nu are de problemele giurgiuvenilor! A venit aici la Giurgiu CA SĂ FURE UN MANDAT, aşa crede el că poate, pentru ca mai apoi să nu mai treacă pe la Giurgiu şI să nu-l mai intereseze viaţa giurgiuvenilor, cum au mai făcut-o şi alţii care au fost paraşutaţi de la centru, din Bucureşti, în decursul timpului. Unde a învăţat el să fie politician? Nu cumva şi-a plătit locul pe listă cu bani grei? Probabil că a procedat cum au făcut şi alţii care au devenit politicieni peste noapte în România, care şi-au cumpărat o etichetă de politician cu sute de mii de euro.
    Şi de ce să votăm noi giurgiuvenii nişte paraşutaţi de la Bucureşti precum Dan Vlaicu şi Gheorghe Ştefan, care nu sunt în stare să facă nimic pentru giurgiuveni şi care colac peste pupăză mai susţin şi un guvern Cioloş 2, pe care şi-l închipuie ei, guvernul Cioloş actual fiind unul incompetent, care nu a făcut nimic bun pentru România, nu a accesat fonduri europene, ci doar a fost preocupat de îngrădirea drepturilor şi libertăţilor cetăţenilor prin buget mai mare pentru securişti, prin creşterea numărului de turnători angajati, dar şi prin recunoaşterea de către guvernul aşa-zis tehnocrat că drepturile în România sunt un lux. Ne interesează pe noi, giurgiuvenii, că aceşti 2 STRĂINI DE GIURGIU ŞI DE GIURGIUVENI au făcut poză cu Cioloş? Era un slogan pe litoral mai demult: “Faceţi poză cu maimuţa!”
    De ce să votăm noi, giurgiuvenii, aceşti impostori precum Vlaicu şi Ştefan, 2 pedelişti infiltraţi în PNL, care au tăiat pensile şi salariile? Ca să le mai taie?
    JOS CU ACEŞTI IMPOSTORI PEDELIŞTI DE LA PNL CARE VOR SĂ FURE MANDATELE DE LA GIURGIUVENI PENTRU A TĂIA SALARIILE ŞI PENSIILE ÎMPREUNĂ CU CIOLOŞ-UN ALT BOC, DUPĂ CUM AU MAI FĂCUT-O!