Publicat : joi, iun. 9th, 2016

E pe bune! PNL a ramas cu plus de sampanie pe stoc

sampanie1Surse din PNL Giurgiu (via PDL) ne-au transmis o informatie care merita sa fie publicata. Ca fapt divers, sa vedeti cat de siguri au fost ca o sa aiba presedinte de CJ si primar.
Sursele noaste au spus ca liberalii, siguri fiind de victorie au procedat ca gospodarii: si-au facut provizii de sampanie sa sarbatoreasca dublul eveniment. Care n-a fost sa fie de bucurie… Asa ca fiesta s-a transformat intr-un fel priveghi la care s-au scos cateva sticle pentru lipitorii de afise, care au fost avertizati ca inainte de a pune gura pe pahare, sa verse cate o picatura pe podea. Pentru mortii politic. Aceleasi surse ne-au spus ca in sediul PNL Giurgiu, sampania asteapta parlamentarele (sa nu se mai faca alta cheltuiala), desi unii au venit cu ideea sa fie vanduta la jumatate de pret sa nu fie sponsorii rai de paguba.

Despre autor

-

Afisat: 3 Comentarii
Spune-ti parerea
 1. silvia spune:

  Dadiloveanu si cu toata echipa lui Epure au ce face pina la alegeri parlamentare
  Toti sunt niste betivi
  Echipa lui Beianu este formata numai din betivi

 2. Maicu Terezu spune:

  lasati ca se sacrifica dadiloveanu si le bea el si cu mucosii de la cel giurgiu,dar dupa aia sa va feriti ca astia sunt pusi pe distrugeri cand se imbata.alcoolistii pnl-ului au ce servi pana la toamna

 3. ioana popescu spune:

  Atat de perversi au fost, incat l au pus pe Florian sa cumpere si sampania..culmea e ca trimisul lui Beianu s-a intalnit cu cel al lui Petcu in hipermarket (sunt vizualizati de camerele video)amandoi amuzandu se pe seama celor doua gaste- Florian si Vladu !!!