Publicat : vin, iun. 10th, 2016

Electoru-i vinovat, ca Vladu n-a fost votat…

VladuAm trait s-o auzim si p’asta: Alexandru Vladu si ALDE nu sunt vinovati cu nimic pentru pierderea alegerilor. Cel putil la municipiu. Cea mai bizara declaratie vine de la acelasi Alexandru Vladu, care besteleste electoratul giurgiuvean:
“Nu la noi trebuie sa cautam vinovatul (pentru pierderea alegerilor – N.R.)… Vinovat este electoratul, pentru ca nu vrea sa iasa la vot.”
In ce priveste motivul pentru care a candidat Alexandru Vladu (in fond era dreptul lui sa candideze), ei bine, “e mai multe”… In primul rand, Vladu e ofticat de aia care l-au impins in bratele destinului implacabil – sa nu mai fie nici viceprimar si nici sa ajunga primar…
“Sunt oameni care m-au impins de la spate sa candidez. Apoi i-am vazut langa contracandidatii mei. Ce i-a determinat? De ce au plecat dintr-o parte in alta? Trageti o concluzie”, a spus Vladu.
Raspunsul este unul chiar la indemana lui Vladu: a semanat vant si a cules furtuna. Oamenii pe care ii acuza au facut exact cum a facut si el cu cei din jurul lui. Stie ‘mnealui care…

Despre autor

-

Afisat: 1 Comentariu
Spune-ti parerea
  1. ioana popescu spune:

    Nea Sandule ,ai intrat pe mana la doi(la vedere,de fapt sunt cinci) snapani care te au facut praf!!! Cu ce ai alocat mata ,lejer ieseai primar in Silicon Valey….la 100 de euro pe vot ,cum ti-a iesit cand ai tras jirul….