Publicat : vin, apr. 3rd, 2015

Eliminarea lui Marciu din CJ este o vendeta personala?

badalau CucVom vedea astazi in sedinta ordinara a Consiliului Judetean Giurgiu cum vor vota consilierii…

Social democratii sunt revoltati de initiativa presedintelui CJ, Vasile Mustatea de a introduce pe ordinea de zi a sedintei si acest punct (pentru a treia oara – N.R.), astfel ca in conferinta de presa de joi, atat presedintele organizatiei PSD, senatorul Niculae Badalau, cat si secretarul executiv, Razvan Cuc au luat atitudine…

Razvan Cuc a declarat ca domnia sa considera aceasta actiune a lui Vasile Mustatea ca o vendeta personala…

La randul sau, Niculae Badalau a precizat ca marciu este „unul dintre cei mai buni administratori ai judetului”….

„Din pacate, exista oameni ca Vasile Mustatea, care nu suporta langa ei oameni inteligenti, care fac ceva pentru comunitate si care ii eclipseaza. Domnul Mustatea nu stie decat sa provoace si sa intretina scandaluri… Imi pare rau ca atat eu cat si senatorul Lucian Iliescu am sustinut un asemenea personaj in 2012 pentru presedintia CJ. Ce face Vasile Mustatea in CJ este o circareala ieftina… Voi vorbi astazi cu el sa il intreb ce are de gand… dar va asigur ca daca va fi votat acest proiect al lui Vasile Mustatea, va dura doar trei minute, pentru ca va fi atacat in contencios”, a declarat Niculae Badalau.

 

Despre autor

-

Afisat: 2 Comentarii
Spune-ti parerea
  1. ALTUL spune:

    Chiar ce a facut Marciu din 1990 si pana in prezent in afara afacerilor personale ? Nimic concret. Cat priveste avocatul ,,diavolului” ma uit ce falci si guse are.

  2. Alcapraz spune:

    Marciu „unul dintre cei mai buni administratori ai judetului”?Poate in alt film!