Publicat : sâm, feb. 20th, 2016

Este cert, Marin Anton si Alexandru Vladu, in aceeasi echipa – a treia varianta politica la Giurgiu

anton vladuMarin Anton construieste a treia varianta politica pentru localele din acest an. Alaturi de viceprimarul Alexandru Vladu, cel care deunazi declara unei parti a presei ca el este pesedist si ca nu s-a gandit sa plece la alt partid. Cel putin asa intelegem dintr-o declaratie pe care deputatul Marin Anton a facut-o in exclusivitate pentru Opinia.
“Nu se pune problema sa nu candidez la alegerile locale din acest an. O sa construiesc a treia varianta politica in Giurgiu, pentru ca cele doua variante foarte clare sunt Badalau si Barbu din partea PSD, Beianu si Floricel din partea PNL. Ei bine, Alexandru Vladu si Marin Anton din partea celui mai bine situat numarul trei din Giurgiu.
Aceasta candidatura este ultimul meu tel politic – sa ajung presedintele Consiliului Judetean Giurgiu. Eu incerc sa ii lamuresc pe giurgiuveni ca sunt o varianta optima si as fi vrut si vreau sa ma puna la munca. Sa demonstrez in patru ani de zile ce poate face un presedinte de Consiliu Judetean in acest judet: pe locuri de munca, pe infrastructura, pe tot ce inseamna Giurgiu modern”, a declarat Marin Anton.
Deputatul giurgiuvean nu a precizat partidul unde va face aceasta echipa, insa acest partid este cu siguranta ALDE. Intr-o recenta conferinta de presa, liderul acestei formatiuni declara ca a avut discutii cu Marin Anton si ca Alexandru Vladu este pe lista trimisa de partid catre liderii de la Bucuresti. De unde rezulta ca Alexandru Vladu, ori sta cu fundul in doua luntrii sa vada pana in ultimul moment cum se misca “piata politica”, ori si-a completat deja adeziunea (in alb) la ALDE si da declaratii fara sustinere reala (ca sa nu spunem neadevarate sau mincinoase) din prea multa dragoste pentru functia de viceprimar.

Despre autor

-

Afisat: 3 Comentarii
Spune-ti parerea
  1. Johnny spune:

    Aceleași măști. Acceiasi hoți. Niciodată nu va câștiga ALDE la Giurgiu cu acești hoți. Ei vor…mereu vor funcții plătite din buzunarul omului de rand…ei vor….sa fure în continuare…ei vor…însă de data ăsta NOI nu mai vrem. La pușcărie cu voi NESIMȚIȚILOR! !!!!

  2. ioana popescu spune:

    Ar fi pacat de munca plina de entuziasm a celor de la Alde sa vina acum doi venetici sa le strice totul!Si nu cred ca i-ar accepta.Ca vor liderii Alde Gr …e altceva (castiguri imediate).Oamenii nu mai vor aceleasi si aceleasi masti!Prin aducerea celor doi -salvatori-Alde va pierde electoral-cel putin in oras sigur va pierde !Era mult mai interesant daca isi pregateau doi candidati pt viitor, ieseau cu ei acum, concentradu se pe un nr cat mai mare de consilieri !

  3. un necugetator spune:

    Este cer, ALDE astia o sa ia o mare tzeapa de la PSD si in momentul depunerii candidaturilor se vor trezi ca merg cu Piticul si Grasul, stii , aia doi de respira greu…n