Publicat : mie, iul. 22nd, 2015

Este oficial – Laurentiu Tintea va fi noul subprefect de Giurgiu

laurentiu-tinteaDirectorul Directiei de Impozite si Taxe Locale (DITL) Giurgiu, Laurentiu Tintea  a fost propus de conducerea PSD Giurgiu pentru ocuparea functiei de subprefect al judetului. Postul de subprefect este vacant de cateva luni, de cand Lucian Dumitru a fost avansat intr-o functie inalta in Capitala: secretar de stat in Ministerul Agriculturii. Sunt surse care sustin ca Laurentiu Tintea ar fi fost propus de catre presedintele organizatiei municipale PSD Giurgiu – Nicolae Barbu. Senatorul Niculae Badalau – presedintele organizatiei judetene PSD a fost de acord si astfel, in sedinta de Guvern din 22 iulie 2015, propunerea a fost discutata si a devenit hotarare… Astfel, Laurentiu Tintea va exercita , cu caracter temporar, prin detasare in conditiile legii, Functia publica de subprefect al județului Giurgiu..

Asadar este o chestiune de zile pana cand hotararea va fi publicata in Monitorul Oficial, iar Laurentiu Tintea va fi „uns” in functia de subprefect.

Conducerea DITL Giurgiu va fi asigurata, dupa preluarea functiei de subprefect de actualul director, de catre directorul executiv adjunct al DITL – Marlena Hroniade.

Despre autor

-