Publicat : lun, sept. 14th, 2015

Fair play liberal doar in declaratii de presa?

ghiozdane 1Desi in conferinta de presa a PNL de vineri 11 septembrie, in pezenta celor doi competitori interni care se bat pentru candidatura la functia de primar al municipiului – Norut Stanisteanu si Nicolae Florian – copresedintele Dumitru Beianu a precizat, citam: “Nu o sa ma auziti in perioada urmatoare, nici pe mine nici pe domnul Gheorghe Stefan, sustinand in conferinte de presa, in interventii la emisiuni vreunul dintre cei doi candidati. Am incredere in colegii mei inscrisi in competitie…”, se pare ca lucrurile stau cu totul altfel.

A doua zi dupa aceasta declaratie, retelele de socializare au fost invadate de fotografii ale unei actiuni (altfel binevenita) a PNL  Giurgiu in care s-au oferit 50 de ghiozdane unor copii din Giurgiu. Din fotografii lipseste insa, Norut Stanisteanu, iar Dumitru Beianu este alaturi de celalalt competitor, Nicolae Florian…

De altfel, in conferinta de presa de care am amintit, Florian Nicolae declara: “Salut initiativa lui Norut Stanisteanu de a intra in aceasta competitie si sunt convins ca va fi o competitie curata…”.

La randul sau, Norut Stanisteanu era increzator in spiritul de fair play care va plana asupra competitiei interne din organizatia liberala: “Cred ca aceasta competitie a debutat cu dreptul si spun acest lucru pentru ca la intalnirea pe care organizatia municipala a avut-o cu reprezentantii sectiilor de votare din cadrul PNL, personal domnul deputat Florian Nicolae m-a invitat si pe mine. Consider ca este o dovada de fair play din partea domniei sale…”.

ghiozdane 2La doar o zi diferenta, “spiritul de fair play” sa fi disparut complet? Pentru ca ne este greu sa credem ca Norut Stanisteanu nu a fost invitat la acest debut de campanie electorala interna. Sau, daca a fost invitat, ne este la fel de greu sa credem ca a refuzat invitatia, pierzand startul la competitie…

Despre autor

-

Afisat: 1 Comentariu
Spune-ti parerea
  1. ionescu spune:

    Până acum nu mai puteai de grija lui Barbu acum a venit rândul lui Stănișteanu. Dacă ne amintim bine, când era cu PDL-ul nu se mai supăra nimeni că nu vine la acțiunile PNL. Dar, pardon, nu avea cum, că l-au pus consul în Spania. Văd că în poză sunt mulți, pe Stănișteanu cine l-a oprit să participe?