Fair play pana la capat

RC prtscnMandatul de ministru al transporturilor al domnului Razvan Cuc s-a incheiat dupa 10 luni de activitate intr-unul dintre cele mai dificile ministere.
Nu vom relata modul in care s-a incheiat acest mandat, insa putem spune cu certitudine ca fostul ministru – Razvan Cuc – a dat dovada de fair play si a lasat in urma obiective bine puse la punct.
Cu doua saptamani inainte de demisia din functie, Razvan Cuc a controlat stadiul pregatirilor pentru iarna cu sefii directiilor regionale ale Companiei de Drumuri si a transmis directorilor regionali ca au la dispozitie o saptamana sa finalizeze toate pregatirile pentru iarna.
Si pentru ca am facut referire la fair play, nu putem sa nu amintim de mesajul pe care fostul ministru al transporturilor l-a postat pe contul sau de facebook, in care reaminteste ce proiecte de infrastructura a deblocat, valoarea acestora si in care le aduce multumiri colegilor din PSD, celor care i-au dat de trei ori votul de incredere,
„Voi continua proiectele de infrastructura din functia de deputat in Parlamentul Romaniei”, spune in incheiere Razvan Cuc.RC 2RC 3