Publicat : sâm, nov. 7th, 2015

Floricel s-a suparat pe… tufanici!

floricel suparatPoate va intrebati cum, poate sa se supere Floricel pe… floricele. Simplu, in conferinta de presa a PNL. Dupa ce l-a atacat dur pe primarul Barbu ca asta vara nu si-a construit o sanie cu care sa care agentul termic gratis in casele oamenilor in iarna care aproape a inceput, Florian Nicolae (Floricel) a declarat ca Barbu a facut „abuz de putere” cand a plantat tufanici in rondurile din sensurile giratorii. Ne asteptam ca peroratia abracadabranta sa continue… Sa declare ca iarba nu trebuia taiata, ca gunoiul nu trebuia strans din oras, ca iluminatul public ar fi trebuit sa fie oprit si ca salariile angajatilor nu trebuia dat. Totul sa fi fost indreptat catre… construirea saniutei pentru agent termic.

„Nepasarea primarului Barbu a dus la aprobarea imprumutului din Trezorerie pe care l-a facut Primaria (pentru plata in avans a combustibilului pentru CET si plata subventiilor pentru populatia care se incalzeste la sistemul public centralizat – N.R.). Eu stiu ca un primar manager se gandeste pe timpul verii la ce face pe timpul iarnii. Nu suna a pricepere ci a nepricepere sau a abuz de putere ce face primarul Barbu. Trebuia sa aiba o rezerva, nu sa cheltuiasca banii pe pus flori in ronduri si in sensurile giratorii din municipiu cu atat de multa insistenta. Priceperea de a incalzi locuintele era mai importanta decat priceperea de a pune cu atata dragoste flori…” a perorat demnitarul de Giurgiu.

Domnia sa a uitat foarte repede ca in urma cu foarte putin timp spunea, in alta conferinta de presa la PNL, ca este nemultumit de felul in care arata orasul, facand referire si la lipsa… panselutelor. Probabil ca domnul deputat are o slabiciune pentru panselute si nu suporta tufanicile, situatie in care intelegem vehementa declaratiei domniei sale. De aceea ii sugeram edilului sef sa importe panselute de iarna, care eventual sa emane si miros de agent termic.

sens giratoriuNe vine greu sa credem ca daca ar fi fost edil sef pentru o vara, Nicolae Florian ar fi chibzuit banul public atat de bine incat sa asfalteze, sa plateasca salarii si servicii (gunoi, iluminat, intretinerea scolilor, investitii in apa si canal, etc), sa achite datoriile enorme lasate din mandatele lui Lucian Iliescu si sa ii ramana si pentru saniuta cu care sa transporte agentul termic…

Si totusi, de ce este suparat Floricel pe tufanici?

Despre autor

-