Publicat : vin, apr. 10th, 2015

Fuziunea PLR-PC, dupa sarbatorile de Paste

ovidiu andreiIn cadrul unei conferinte de presa sustinuta la sediul PLR Giurgiu, presedintele organizatiei municipale – Ovidiu Andrei, a declarat ca imediat dupa Sarbatorile Pascale, “in regim de urgenta se va trece la fuziunea dintre PLR si PC”, din care va rezulta… PLC.

“Imediat dup ace se va face fuziunea, vom avea alegeri pentru constituirea birourilor teritoriale, judetene si municipale, iar pana la sfarsitul lunii iunie vom fi in situatia de a avea conduceri stabile, prin alegeri democratice. Nu vom avea copresedinti si nici simulacre de birouri, asa cum vedem la PNL. Ceea ce se intampla acolo este… o tentativa de fuziune”, a declarat Ovidiu Andrei.

Despre autor

-

Afisat: 10 Comentarii
Spune-ti parerea
 1. In privinta pariului eu as supralicita . Si spun :la anu’-n toamna PLR+PC nu va intra in Parlament .Si in inca un an dupa…..te vei intreba : oare pe cine pariasem ?!?

 2. Ca sa fim mai exacti Adriane TU ti-ai dat demisia din PNL cu 2 luni inainte ( OUG -55).
  In octombrie 2014 mai curand PNL-ul ” a luat act ” de divortul ” intentat de tine .
  P.S. Motivele separarii tu le stii cel mai bine . Eu nu comentez ce nu cunosc.Mie personal imi pare foarte rau ca ai plecat.

 3. Adrian CHIRAN spune:

  Imi cer scuze d-le Stefan pt ca ,banuiesc,la piscicultura e mai greu cu matematica. Oricum, nu ma asteptam la intelegere din partea d-voastra care nu aveti nimic in comun cu acest judet. Stiu asta de la ai d-voastra consilieri judeteni.

 4. Adrian CHIRAN spune:

  D-le Stefan,am fost dat afara din PNL din octombrie 2014.

 5. Draga Adrian.
  Dupa comentariul tau inteleg ca tu esti membru al oricarui partid numai PNL nu! Daca oficial mai esti inca membru PNL te astept sa explici comentariul tau, insa sa nu te astepti ca eu am sa-ti inteleg vreodata comentariul! Iti doresc succes in PLR sau oriunde altundeva!

 6. Adrian CHIRAN spune:

  Dle Stefan, ne asezam la o bere dupa alegerile locale din vara anului viitor ? O dau eu,nu ca d-voastra nu aveti posibilitati,ci pt ca se cuvine ca invingatorii sa aiba aceasta onoare. Si dpdv matematic la d-voastra in toamna a iesit 15% ( 10% PNL + 5% pseudo PNL-a se citi PDL), dar in anul 2016 adunarea va da mai putin. Si o conditie : fara V Mustatea la bere.

 7. urmare(este cuvantul lipsa din text)!

 8. Se spune ca matematica uneori este mai grea decat carnea de porc, prin le spun colegilor din PC si pseudoPLR ca rezultatul fuziunii lor daca au o minima educatie matematica va fi de maximum maximorum 3% la urmatoarele alegeri!
  Fac pariu pe o bere pe care o dau tot eu ca si castigator al pariului daca nu vor avea banii necesari in 2016!
  Gheorghe Stefan

  • Gicu Economu spune:

   Depinde de cei doi parteneri care fuzionează.Dacă le-a plăcut matematica,și mai au acolo ceva habar de niște integrale,derivate,ecuații diferențiale ceva,sau chiar au auzit de Kolmogorov și de axiomele sale care definesc conceptul de probabilitate,s-ar putea zic,să fie mai atenți cu cine se împerechează,că unde carte nu e,nici pricepere nu e,mai ales în chestiunile economice!Ori vedem acum niște”economiști”care critică ultimele măsuri luate de guvern,numai și numai pentru că nu sunt ei la guvernare,mai ales cel care se vede prim-ministru și care a semnat în 2010 hotărârea de guvern pentru tăierea salariilor cu 25%.Iar dacă este s-o spunem pe aia dreaptă,Tăriceanu este cel mai liberal dintre liberali,om de afaceri priceput,nu ca alți liberali care sunt bugetari de când se știu,sau alti „liberali”vopsiti…

 9. Maicu Terezu spune:

  au ramas oamenii varanului fara sustinere,si hop cauta inca o gazda ca sa o capuseze…2 pseudo partide fara istorie si traditie,care traiesc doar sa serveasca ciuma psd…spui plc si tragi apa