Publicat : joi, sept. 29th, 2016

George Tiganila a inteles … ca n-a inteles nimic

tiganilaJoi, in sedinta Consiliului Local Giurgiu, proiectul de hotarare privind aprobarea sumei de 7.000 de lei pentru Asociatia Judeteana a Pensionarilor a provocat o premiera… municipala: consilierul PNL George Tiganila a vorbit! Apasat si mai ales electoral, ca doar vine campania electorala si e nevoie de oarece exercitiu. Doar ca a vorbit cand trebuia sa taca, dand dovada ca, daca tot ajungi consilier pe o lista, e bine sa citesti inainte documentatia. Inainte de a vorbi, evident. Si ce este foarte important, sa intelegi ce se petrece…
Iata insa, un dialog rupt parca dintr-un text de teatru absurd:
George Tiganila – “Domnule presedinte, mi se pare o suma foarte mica acordata acestor pensionari. Acordam niste sume mult mai mari, bisericilor. Haideti sa terminam odata cu… preturile astea pe care noi le dam pe piata pentru manastiri si pentru biserici, Si sa dam la scoala, oamenilor, suntem de acord, mai ales pensionarilor, domnule primar. Un lucru enorm de bun ceea ce ati facut si faceti in continuare. Va rugam foarte mult si stimati colegi, sa dublam suma daca se poate….
Nicolae Barbu i-a replicat consilierului ca atat au cerut cei de la Asociatia Judeteana a Pensionarilor…
“Sapte mii au cerut, sapte mii le-am dat. Nu pot sa le dau mai mult decat cer. Aceasta este regula jocului. Nu putem oferi mai mult decat solicita ei…”, a precizat edilul sef.
Lasand sa se inteleaga ca… nu a inteles nimic, George Tiganila a insistat…
“Da, dar acesti pensionari merita mai mult…”.

Despre autor

-