Publicat : vin, nov. 11th, 2016

Gheorghe Stefan a avut dreptate – prefectul de Giurgiu cere in instanta sa se constate nulitatea mandatului primarului comunei Ulmi

gheorghe-stefan1In cadrul unei conferinte de presa de la jumatatea lunii octombrie, Gheorghe Stefan, presedintele PNL Giurgiu declara ca in foarte scurt timp, primarul comunei Ulmi (Petre Nicolae) isi va pierde mandatul in urma unei actiuni in instanta a prefectului de Giurgiu.
Ei bine, nu s-a intamplat chiar “imediat”, ceea ce a dat ocazia unor publicatii sa ricaneze, referindu-se la declaratia liderului PNL.
Iata ca astazi, la ora 15:14 si saptesprezece secunde (fix), pe site-ul Institutiei Prefectului a aparut urmatorul anunt:
“La data de 09.11.2016, Prefectul judetului Giurgiu, in virtutea prerogativelor conferite de Legea 340/2004 cu modificari si completari a formulat actiune in Instanta de judecata prin care a solicitat sa se constate nulitatea mandatului de primar al comunei Ulmi, detinut de numitul Petre Nicolae.
Actiunea a fost promovata ca urmare a faptului ca domnul petre Nicolae, la data depunerii candidaturii pentru functia de primar se afla in perioada de interdictie de trei ani, stipulate in dispozitiile art. 25, al. 2 din Legea 176/2010, acestuia fiindu-i interzis de a mai participa la alegerile locale desfasurate in luna iunie 2016, pentru orice functie eligibila prevazuta de art. 1 din actul normative mentionat anterior”.anunt
Ramane de vazut ce va stabili Instanta…
Numai ca declaratia de atunci a lui Gheorghe Stefan mai viza un primar – Mihai Dobre de la Mihailesti, iar acest demers al Institutiei Prefectului poate sa se extinda si spre oraselul mentionat.
N.R. Mai intai a disparut din spatial public seful politiei judetene – cu care Gheorghe Stefan nu avea relatii chiar ok, din contra… Urmeaza acum primarul din Ulmi, anuntat inainte ca prefectul sa inceapa demersul, cel mai probabil va urma si Mihailestiul… Incepe curatenia de toamna/iarna si la Giurgiu si, desi nu il vadem cu maturoiul in mana pe Gheorghe Stefan, nu avem cum san u luam in considerare declaratiile acestuia…

Articol comandat de PNL – Organizatia Judeteana Giurgiu, redactat de „SC DUNAV MEDIA SRL”. Cod mandatar financiar AEP: 11160004.

Despre autor

-