Publicat : vin, oct. 21st, 2016

Gheorghe Stefan: As fi dorit ca Nicolae Florian sa aiba cei sapte ani de acasa…

ghe-stefan-vIntr-o recenta conferinta de presa, presedintele PNL Giurgiu, Gheorghe Stefan a comentat gestul politic facut de deputatul Nicolae Florian care, dupa ce a fugit de la PSD la PNL pentru a candida la functia de primar, imediat dupa esecul de la locale a revenit la sanul dulce al social-democratiei.
“Nicolae Florian s-a bucurat de sustinere din partea organizatiei PNL Giurgiu si de”sustinerea totala” din partea mea, ca lider al liberalilor giurgiuveni. De doua ori l-am insotit pe Floricel prin municipiu, restul timpului acordandu-l celorlalte localitati din judet.
Mi-am dat seama ca nimic nu este intamplator… mai ales intoarcerea lui Floricel la PSD… Mai ales ca in Campania electorala de la locale, atat presedintele PSD, cat si asazisii lupi tineri spuneau ca Nicolae Barbu nu are nicio sansa de a castiga Primaria. Abia acum, dupa reintoarcerea lui Nicolae Florian am realizat ca totul a fost o gandire, un accept…”, a declarat Gheorghe Stefan
Intrebat de reporterii Opinia giurgiuveanului, daca Nicolae Florian si-a anuntat colegii din PNL despre plecare, Gheorghe Stefan a precizat:
„Ma asteptam ca Nicolae Florian sa ma sune si sa imi spuna ca va pleca la PSD, insa nu ma asteptam sa ii lipseasca cei sapte ani de acasa si sa plece fara nicio explicatie…”.

Despre autor

-