Publicat : mar, sept. 22nd, 2015

Ghinion! A Pick-at sansa de a ajunge director de spital

pickGhinion pentru medicul Ladislau Pick – care a ratat sansa de a fi prezent la examenul pentru postul de manager al Spitalului Judetean Giurgiu. Dar si un semn rau pentru Nicolae Florian, caruia numai un asemenea necaz nu ii trebuia in plin avant al campaniei interne din PNL.

Cert este ca onorata Comisie de la Ministerul Sanatatii a decretat ca dosarul medicului Ladislau Pick trebuie respins. Culmea este ca motivul respingerii dosarului este neatacabil, pentru ca anumite acte ar fi trebuit sa fie legalizate – conform procedurii – si n-au fost… Asadar nu poate fi acuzat nimeni ca ar fi “intervenit” sau ca ar fi fost “facut” ceva la ordin politic.

Raman in cursa doar trei medici: Iulian Stoenescu, Elena Dinu si Mihai Petre, ale caror dosare sunt in regula. Unul dintre acestia va fi managerul Spitalului Judetean pentru urmatorii patru ani. Dar… Exista un dar… Daca examenul va fi castigat de Mihai Petre, acesta va semna contractul de manageriat pentru doar un an si jumatate, pentru ca este… pensionabil. Este sansa lui Ladislau Pick sa razbune ocazia ratata acum…

Despre autor

-

Afisat: 4 Comentarii
Spune-ti parerea
  1. balalau spune:

    Alea acta es!!! Lenuța lui nea Vasile și soția lui norut ori nemuritorul Mihai Viteazu!!păcat de acest stoienescu este un tânăr care ar fi putut face ceva pt giurgiuveni suferinzi… Rușine clanului Mustățea… Uooaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

  2. Si „nici basca nu avea ” .Au decis membrii Comisiei numiti de Ministrul PSD pt. a-l scoate din joc pe un candidat membru PNL.

    • Caloian Judea spune:

      Așadar,PSD este de vină că domnul doctor n-a avut dosarul conform cerințelor.Păi,domnu’consilier,dacă mata te duci la Poliție,sa schimbi Cartea de Identitate,sau Permisul de Conducere,sau Talonul de Înmatriculare,și pe lista afișată la vedere sunt precizate actele necesare,ce crezi că face cel de la ghișeu dacă n-ai actele în regulă?

  3. unul dintre cei mai perversi medici/politicieni