Publicat : joi, dec. 1st, 2016

Giurgiu, 1 Decembrie – De ce nu au urcat social democratii la tribuna oficialitatilor

psd-tribunaLa parada ocazionata de Ziua Romaniei a fost lesne de remarcat un lucru: liderii PSD Giurgiu nu au urcat in tribuna oficiala. Primul motiv care ne vine in minte este faptul ca daca ar fi urcat si ei, inghesuiala ar fi fost prea mare. (N.A. Au fost „politicieni” care au fugit sa prinda loc, iar unii, in graba lor s-au impiedicat pe scraile de acces. Nu intrebati care-s aia, urmariti filmarile…).
Senatorul Niculae Badalau, administratorul public al judetului – Razvan Cuc, vicepresedintele CJ – Cristian Marciu si multi altii s-au amestecat printre privitori si au aplaudat de acolo parada militarilor si a celorlalti participanti la defilare.
Razvan Cuc: „ Nu am avut un motiv anume, nu va ganditi la oarece diferende, pentru ca nu exista asa ceva. Pur si simplu am crezut de cuviinta ca locul nostru, al social democratilor este printre oameni. In tribuna au fost oficialitatile judetene si locale, sefi ai armelor si foarte multi altii care voiau sa se faca remarcati…”.
Un alt motiv pentru care liderii PSD nu au urcat la tribuna oficiala ar fi acela ca cei din Giurgiu au dorit sa fie solidari cu liderii din Capitala, care nu au fost invitati de Presedintele tarii nici la parada din Bucuresti, nici la dineul oficial de la Cotroceni…

Despre autor

-