Publicat : vin, mai 20th, 2016

Guvernul tehnocrat s-a lepadat de inca un politician – Toma Petcu a fost demis

tariceanu petcuVizita la Giurgiu de acum trei zile a lui Calin Popescu Tariceanu nu a fost profitabila pentru Toma Petcu. Din contra. La doar doua zile dupa aceasta vizita, liderul ALDE Giurgiu a fost demis din functia de presedinte al Agentiei Nationale pentru Protectia Mediului.
Oficial ar suna astfel:
Toma Petcu, copresedintele ALDE Giurgiu a fost revocat joi, 19 mai 2016 din functia de presedinte al Agentiei Nationale pentru Protectia Mediului. Premierul Dacian Ciolos l-a numit in locul lui pe Ioan Gherghes.
Nu stim daca premierul i-a transmis actul de revocare prin e-maill lui Toma Petcu, dar cu siguranta Ciolos a fost deranjat de implicarea in politica a unui membru al guvernului technocrat.

Despre autor

-

Afisat: 4 Comentarii
Spune-ti parerea
 1. aaa spune:

  Daca cineva crede ca o functie la acel nivel (unde trebuie sa citesti de 10 ori ce semnezi pentru a nu avea surprize) este usoara, se înseala .
  Cred ca tu daca erai acolo, ridicai Giurgiu la nivel de parc national :-). Cat despre motociclisti…nu ma pricep. Vorbeam de Toma Petcu – strict tehnic, nu politic.

 2. aaa spune:

  Ai dreptate intelipnl. Nu făcea nimic pentru Giurgiu.. făcea pentru toata tara. Da ce sa stii tu d’aci din sat..

  • Bbb spune:

   Ia zi tu inteligentule, ce facea bamblecul asta pentru tara. Da imi aduc aminte ca Moliceanu, a hotarat ca membrii ALDE sa iasa de la guvernare ca ei nu sustin guvernul. Da Motocicleanu se antreneaza pentru cazarea la Jilava, sa doarma cu gura inchisa si curul la perete. Prea ia atatat pe baieti cand era fotomodel.

 3. Membru PNL spune:

  PETCU TOMA OCUPA FUNCTIA RESPECTIVA DEGEABA
  NU FACEA NIMIC PTR GIURGIU