Publicat : lun, iun. 8th, 2015

„In judetul Giurgiu, 20% din primarii in functie vor pierde in 2016…”

Nidelea-ClejaniDupa ce a asfaltat peste 70% din strazile localitatii, dupa ce a implantat proiecte majore in localitate, primarul din Clejani se gandeste serios daca sa mai candideze pentru inca un mandat.

„Cand vad ce se intampla in jurul nostru imi este teama sa mai semnez vreun document pentru restul de proiecte, chiar si pentru cele care sunt in derulare…  De altfel, ma gandesc serios sa nu mai candidez pentru inca un mandat… Cred ca m-as simti mai bine, mai eliberat, daca m-as intoarce la afacerile pe care le-am avut inainte de a fi primar, afaceri care au scazut drastic de cand nu a mai ocup de ele”, ne-a declarat Florin Nidelea, primarul din comuna Clejani.

Cea mai interesanta declaratie a primarului din Clejani a fost insa, cea referitoare la alegerile din 2016:

„Cred ca dintre primarii aflati acum in functie in localitatile judetului, 20% vor pierde alegerile. Cei mai multi pentru ca asa vor (nu vor mai candida – N.R.), iar altii pentru ca nu vor mai fi votati de electorat”.

In acest moment, pentru alegerile din vara lui 2016, in localitate Clejani ar fi trei candidati pentru functia de primar… Florin Nidelea (daca totusi va candida), viceprimarul in functie Costin Constantin si Lucian Ionita.

Despre autor

-

Afisat: 2 Comentarii
Spune-ti parerea
  1. blend-a-merde spune:

    Cica „20% vor pierde alegerile. Cei mai multi pentru ca asa vor iar altii pentru ca nu vor mai fi votati”. Ptiu, drace! Intunecata logica. Eu sper sa se intoarca la afacerile domniei sale. A trecut o vesnicie de cand nu a mai ciocnit un rachiu cu donald tramp iar cpntainerul ala cu fier vechi il asteapta si acum pe uol strit.

  2. Gabi spune:

    Da la puscarie nu vor ei putin!!!