Publicat : vin, sept. 30th, 2016

In PNL Giurgiu se pot face compromisuri… fara compromisi

pnl-grDeci, da… In politica, “este o arta sa faci politica fara sa te compromiti” – asa a spus presedintele PNL, Gheorghe Stefan, intrebat fiind cum se face ca dupa ce BPJ al PNL a validat lista cu Olaru pe locul intai pe lista pentru alegerile de la Senat, forurile centrale liberale l-au “recomandat” pe Dan Vlaicu. Iar Vlaicu a fost prezent (si s-a prezentat) astazi in conferinta de presa a liberalilor giurgiuveni. Alaturi de candidatul “de la centru” au mai fost prezenti presedintele filialei, Gheorghe Stefan si Marian Maroiu, ambii candidati pe lista pentru Camera Deputatilor.
Sigur ca dupa prezentarea pe care si-a facut-o Dan Vlaicu, ceilalti vorbitori si-au facut “numarul”, aratand cat de mandri sunt ei de candidatul Vlaicu…
Gheorghe Stefan: “In politica poti face compromisuri fara sa te compromiti. Intr-adevar, BPJ il validase initial pe Cristi Olaru pe locul intai, dar oricum, listele urma sa fie validate de catre conducerea central a PNL. Nu vorbim aici de competente – ambii candidati sunt foarte buni, dar politica PNL vizeaza o componenta nationala… Cert este ca domnul Vlaicu este un castig pentru echipa noastra, are experienta…”.
Nici Marian Maroiu nu s-a lasat mai prejos…
“Domnul Dan Vlaicu este un castig pentru municipiul si judetul Giurgiu si ii urez bun venit in echipa. Chiar daca in PNL au fost mici dezbateri pe tema candidatilor pentru Senat, asta nu inseamna ca in acest moment nu ne intelegem si nu actionam ca o echipa”.
Concluzia este optionala – fiecare intelege ce doreste. Ne facem insa datoria sa va reamintim ca in urma cu trei saptamani Biroul Permanent Judetean al PNL Giurgiu il validase pe Cristian Olaru pentru locul intai la Senat cu majoritate de voturi, pentru ca dupa o saptamana sa il valideze pe Vlaicu, cu un numar de voturi cel putin indoielnic.

Despre autor

-