Publicat : mie, aug. 26th, 2015

Incepe „batalia” pentru functia de… ALDEprimar

aldeIn a doua jumatate a lunii septembrie incep inscrierile pentru sondajul de opinie din interiorul ALDE Giurgiu. Rezultatele acestui sondaj va determina candidatul ALDE care va intra in cursa pentru ocuparea functiei de primar al municipiului Giurgiu. Nicu Stefan, fost UNPR-ist, fost PNL-ist si acum… actual PLR-ist (ALDE, prin fuziunea cu PC) a anuntat intr-o recenta conferinta de presa ca se va inscrie in aceasta cursa interna a organizatiei, pe langa alte nume din partid: Toma Petcu, Andrei Ovidiu, Constantin Basangiac, Gicu Iorga si… Ionel Muscalu.

Daca la inceputul conferintei de presa, Ionel Muscalu „s-a codit” in a recunoaste ca va participa la acest sondaj, anuntul lui Nicu Stefan l-a luat prin surprindere si a sfarsit prin a recunoaste ca va intra in cursa interna a ALDE Giurgiu.

Inutil sa mai spunem ca cei inscrisi pe lista interna ALDE sunt doar „iepurasii” lui Toma Petcu…

Despre autor

-

Afisat: 5 Comentarii
Spune-ti parerea
 1. Mariana spune:

  Muscalu asta nu pricepe ca mosii dau bani pentru fetele care presteaza numai pana la 40 d3 ani , dupa aia se presteaza gratis, din batatura lu ta-su!

 2. Partidul Lasilor si Rebuturilor,pe scurt plr este o caricatura de partid,incepand cu sluga comunista tariceanu.daca e sa ne uitam la ce componenta are acest partid,realizam cine a stat in pnl doar pt ciolan,iar cand nu a mai fost de ros s-au mutat la alt stapan,mai rosu si mai comunist.petcu,muscalu,ovidiu andrei si nea nicu stefan sunt doar niste caricaturi de politicieni,n-au identitate si nici coloana vertebrala.ei merg precum bate vantul(nu ala care a saracit oamenii cu fni-ul).acest plr(mai nou alde) este mai mult o cloaca de tradatori,de traseisti politici si de fripturisti.pacat ca au pacalit pc-ul sa intre in hora cu ei,ca sa ii compromita si pe acestia.in rest,ne auzim dupa alegerile din 2016 cand alde se va dizolva ca o tableta efervescenta,multi se vor intoarce cu coada intre picioare la vechiul stapan,muscalu si petcu probabil vor veni plangand la picioarele pnlistilor,iar restul dumnezeu cu mila

 3. Mus Calul spune:

  Vai de capul celor de la ALDE in frunte cu acel Toma Petcu care s-a folosit de membrii lui sa ajungă mare scula Și dupa s-a pisat pe ei.
  Abia astept sa vina acel val de oameni nemultumiți la pnl.

 4. Giurgiuveanul spune:

  Mie, daca eram presedinte de partid, imi era rusine sa iasă acest mic lingău Muscalu in fata.
  Cun poate acest obletel politic sa iasă in fata?